WELCOME ♥

Så er det første indlæg i mine nye omgivelser….det har været en lidt lang proces fra da jeg sagde min kontrakt op i december 2011 med Bloggers Delight, et halvt års opsigelse og indtil nu hvor jeg endelig er nået her til. Tilbage for mig selv, ligesom da jeg først startede med at blogge.

Hold nu op det er skønt endelig at have en sidebar igen og mulighed for at komme alt det på jeg har lyst til, så den kan I godt regne med vil blive pyntet flittigt efterhånden : ) Jeg tester stadig lidt layout det næste stykke tid, men håber ikke det forstyrre for meget.

Jeg har dog stadig et par overraskelse til jer, men først skal jeg på en dejlig ferie med min lille familie til sydens sol. Og hvis I vil se hvad jeg skal have med mig til hud, krop og hår kommer der et par indlæg om det, imens jeg tumler rundt med drengebanden i poolen ♥

Håber I finder jer lige så godt til rette som jeg…Så stort VELKOMMEN til nye/gamle Jo’s Makeup Blog.

Inspiration til håret:

Jeg har rigtig ofte hestehale, så disse fine elastikker og spænde er flittigt brugt. Især den rosa forgyldte nuance er et stort hit. Et sjovt og fedt look til en kedelig hverdags hestehale. Fås i HM til ca. 35 kr.

Dette indlæg blev udgivet i EXTRA, HAIR. Bogmærk permalinket.

13 svar til WELCOME ♥

 1. Maria Seidelin skriver:

  Velkommen tilbage i “dit nye gamle” :*

 2. Sisse Lykke skriver:

  Velkommen tilbage, eller hvad man nu siger! Jeg synes faktisk det design du har lige nu er super fint 🙂 Hav en god ferie – gid det var mig!

  Sisselykke.dk

  • Jo's skriver:

   Yeahhhh….tak skal du have Lykke : ) Det føles faktisk som om jeg er rigtig tilbage nu ♥ ♥

 3. Maria skriver:

  Dejligt at have dig “tilbage” smukke!
  Glæder mig til masser af gode tips – rigtig god tur! Tænk på os andre herhjemme i regn og blæst 😉
  Kram Maria

  Ps – kan ikke finde den der email notifikation, så man kan se om der kommer svar?

 4. Anette skriver:

  Stort tillykke med det nye, fine look!

 5. Lene Haumann Jensen skriver:

  Velkommen tilbage – godt du ikke blev helt væk i flyttekasserne 🙂
  Så lækker din nye side er blevet 🙂

  • Jo's skriver:

   iiihhh tusind tak Lene, men har lidt mere i vente, som I må vente med til efter jeg har været på ferie : )

 6. uhh ! Uden at have udspioneret din side endnu, er jeg vild med det ! INGEN STORE BANNERE ! 🙂

 7. Hvor ser det fedt ud! Tillykke med din nye blog! (-:

  http://agoodiebag.blogspot.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.