VACATION “MUST HAVES” – FOR THE BOYS!

Nu har jeg jo allerede luftet jeg skulle mod varmere himmelstrøg….så imens I læser dette sidder jeg sikkert i flyveren med min lille familie på vej mod tapas, badning og max afslapning (som man nu formår, når man har to frække drenge med på 3 år og 5 år). Vi glæder os : )

De næste dag får I mine tips og “must haves” til ferien og hvad vi har med i kufferten. Min kæreste synes dog lige det er i overkanten…nu kan I jo se når I ser resten af indlæggene om I er enige med ham ; )

Til drengene:

Derma aftersun….den plejer farmand også være med på.

La Roche-Posay Anthelios faktor 50 til to meget blonde fyrer. Og med spray! Bedst af alt så svier den til forskel fra nogle andre solcremer ikke i øjnene.

Matas solstift med faktor 30 til øre, næser og andre udsatte områder. Har hørt at ørerne ofte er et glemt sted på kroppen, men ikke destomindre rigtig vigtig at huske at smøre godt med solcreme.

Matas sun cooler…den har vi ikke prøvet endnu, men lyder rigtig god.

Shampoo 3 fra Purely Professional….nu vasker vi ikke så tit drengenes hår efter jeg saksede deres lange lyse lokker for et par måneder siden, men den bliver tilgengæld brugt på huden (ja ja den er nemlig til begge dele) får gerne kulsorte drenge hjem fra vuggestue og børnehave.

Har du nogle favoritter til børnene ( altså hvis I har børn)??

 

Dette indlæg blev udgivet i sunscreen. Bogmærk permalinket.

4 svar til VACATION “MUST HAVES” – FOR THE BOYS!

 1. Metteline skriver:

  Mine drenge er brune, og jeg holder mig derfor fra fysisk solfilter som fx zink, for det forvandler deres smukke, brune til en knap så charmerende smølfeblå farve! Jeg vil selvfølgelig helst undgå parabener og parfume, men min ældste søn hader alle typer cremer og især dem på spray, så jeg har indgået et kompromis ang. parfumen. Vi bruger derfor Vichys gelecreme faktor 25, som er meget let, hurtig at smøre ud og vigtigst af alt – ikke klistret. Den indeholder ikke parabener men har en mild parfumeduft. Den bruger vi alle.
  God ferie til Jer 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg synes faktisk også det hvidlige skær mange solcremer giver kan være lidt for meget og lidt parfume i solcreme er vel heller ikke det værste… Det vigtigste er da ihvertfald at beskytte mod solens farlige stråler : ))) Kh Jo

 2. Mette K. Frederiksen skriver:

  Synes da slet ikke, at det er for meget – det er jo bare det der er nødvendigt.

  I stedet for aftersun bruger jeg bare en Avivir Aloe Vera spray, for den virker helt genialt, og synes desværre at aftersun ofte bare minder mere om alm. bodycreme, og derfor ikke virker særlig godt :/

  – Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.