VACATION “MUST HAVES” – HAND AND FEET PLEASE

Hænder og fødder er vigtige, især om sommeren….så her er mine “must haves” som er med mig på ferie. Får jeg tid til at skifte neglelak 3 gange på hænder og fødder? Højst sansynligt ikke….men er kommet afsted uden noget på det ene eller andet og så er det rart at have noget at vælge imellem.

Til hænderne og fødderne:

Purely Professional repair cream er med mig over alt hjemme, ferie eller på arbejdet. Det er uundværlig til tørre hænder og fødder. Mine fødder er tit meget tørre om sommeren, så de skal have lidt extra fugt på ferien.

Solar olie til neglebåndene, hvis jeg altså husker at få det brugt : ) Det siges at Jennifer Lopez smøre sig ind i denne olie…good luck siger jeg bare hvis de kun fås i den mini størrelse.

Lækre lak fra La Roche-Posay, Loreal og Essie…..I nogle af mine favoritfarver. Kan I gætte hvilke en af dem jeg vælger?

Polér fil….som jeg købte for ikke så lang tid siden og er helt afhængig af. En af de produkter jeg havde glemt var så gode og ikke forstå den gik i glemmeren!

 

Dette indlæg blev udgivet i Nails, PRODUCTS/NAILS. Bogmærk permalinket.

4 svar til VACATION “MUST HAVES” – HAND AND FEET PLEASE

 1. Lene Haumann Jensen skriver:

  Mon du vælger en Orange.
  Jeg har netop købt en super flot Orange ESSIE. Så jeg skal igang med den helt store hånd og fod pleje i dag.
  Men det med lange negle er jeg en klovn til om sommeren.
  Selv med pæne nylakerede negle, kan jeg sagtens finde på at gå igang med havearbejde, både her hjemme, men også hos andre 🙂 Det betyder så, at neglene på venstre hånd hurtigt bliver slidt ned og meget snavsede. Ikke altid nemt at være fin dame 🙂

  • Jo's skriver:

   Æææææælsker orange Lene, så forstå godt dit køb ; ) jeg er lige nøjagtig røget på orange fra La Roche-Posay…. Så flot når man har fået lidt kulør : ) Kh Jo

 2. walkinrunout skriver:

  Jeg er også afhængig af min polerfil – neglene bliver bare så flotte og jeg synes faktisk også, at neglelakken holder bedre, når de er fine og glatte.
  Jeg er vild med den orange-røde Essie, så det er da den du skal have på 😉

  • Jo's skriver:

   Sjovt du siger det med holdbarhed og polerfil tror nemlig også det har noget at skulle have sagt : ) Jeg har taget LRP på som også er orange, men tror sagtens jeg kunne trænger til et skift med alt det poolvand og strand, så bliver det essie : ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.