VACATION “MUST HAVES” – ALWAYS IN MY HAIR

Sådan bliver du hårlækker på ferien.

Håret skal også se godt ud på ferie, så derfor er disse 6 produkter kommet med i den tætpakket bagage.

Til håret:

Silk therapy fra Biosilk…der findes bare ikke tilsvarende. Uden denne silke kan jeg næsten ikke redde mit hår ud…har jeg i øvrigt nogensinde fortalt at jeg ikke kan lide at få redt hår. Men det er altså ikke kun derfor jeg bruger Biosilk…men det har jeg skrevet mere om her.

TRESémme tørshampoo….altid med mig på arbejdet, men bruger den også flere gange om ugen derhjemme. Vasker nemlig kun hår ca en gang om ugen.

BC oil miracle som er en kur jeg er ved at teste og kan allerede love lækker duft og dejlig blødt hår.

Purely Professional shampoo 2 og conditioner 2…..det er det eneste rigtige til en ferie fyldt med mange produkter og en sart hovedbund udsat for poolvand, saltvand og sol.

Mine nyeste favorit…et Aveda prep produkt som giver max volume. Men det kommer i til at høre meget mere om.

 

Dette indlæg blev udgivet i HAIR. Bogmærk permalinket.

6 svar til VACATION “MUST HAVES” – ALWAYS IN MY HAIR

 1. Hej Jo. Jeg læste dit indlæg i går. Og lige siden har jeg haft et spørgsmål i hovedet. Indtil det her i morges gik op for mig, at jeg jo bare kunne stille dig det:

  (sikkert et dumt spørgsmål, sorry)

  Tørshampoo i nyvasket hår…mener du i vådt eller i tørt nyvasket hår?

  Jeg glæder mig til dit svar.

  Kh. Lebben

  • Jo's skriver:

   Undskyyyyld det sene svar…du var røget i mit spam filter. Not anymore ; )

   Tørshampoo skal ALTID bruges i tørt hår. Jeg bruger tørshampoo selv for at sparer på hårvasken, så når mit hår begynder at se fedtet ud bruger jeg tørshampoen. Men når jeg arbejder med andres hår kan jeg godt finde på at bruge tørshampoo med volume for at give noget mere fylde (især godt i typisk fint skandinavisk hår), men også for feks at kunne lave en mere holdbar tupering.

   På billedet er der en almindelig tørshampoo fra TRESémme og så er der en anden slags tørshampoo fra Aveda, som egentlig slet ikke er en tørshampoo, men kan godt have lidt den samme virkning som en tørshampoo. Det skal bruges i vådt hår eller tørt hår, men er stadig mere en volumespray som skal varmeaktiveres med hårtørre : )

   Håber det giver mening ellers spørg endelig løs

   Kh fra Jo

 2. Julia skriver:

  Det lyder fuldstændigt som det produkt jeg desperat mangler, og det er hermed bestilt. Fandt 150 ml. for 195 kr. på nettet, så det var helt okay. Glæder mig tio at prøve det af!

  • Jo's skriver:

   Må lige høre hvilket et af produkterne det er…kan regne ud det er Aveda prep eller Biosilk : ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.