VACATION “MUST HAVES” – FOR THE FACE!

Ansigtsplejen er en vigtig del af mine skønhedsritualer…ikke blot når jeg makeupper, men også når det gælder mig selv. Det er altid svært at dække over en hud som ikke er velplejet. Tit og ofte møder jeg mænd og kvinder i alle aldre, som slet ikke ved hvilke produkter til skal bruge og så er det altid fedt at kunne rådgive om optimal hudpleje. En foundation eller pudderprodukter ligger altid flottest på en fugtmættede hud. Den mest typiske udfordring jeg møder er tør hud…. Så her er et par af mine personlige tips til pleje til ansigtet.
Til ansigtet:

Det vigtigste produkt til ferien er jo selvfølgelig solcreme og jeg er vild med Innovating Skincare sunscreen faktor 25…den fugter, men fedter ikke og jeg bliver ikke ligbleg i ansigtet. Bruger den i ansigt og hals.

I øjeblikket er jeg igang med at teste nogle rigtig skønneprodukter fra Zinobel “Organic Boost”….bl.a. Serum, natcreme og ansigtsvask, som er fløjet med på ferie. Hele serien var nomineret til Danish Beauty Award 2012 og med god grund.

Dagcremen er customized fra Elisabeth Gerius, som jeg var så heldig at vinde i en konkurrence på nettet. Hvis I ikke kender konceptet “customized” dagcreme, så får man tilsendt et spørgeskema omkring sin hud, som man udfylder sender og retur får man en dagcreme tilpasset de udfordringer man har med sin hud. Min udfodring var bl.a. at jeg hurtig fedtede…. “but not anymore”.

Sidst men ikke mindst….nu er det ikke fordi jeg bruger specielt meget makeup når jeg er på ferie, men rart lige med en god makeupfjerner… Denne her fra La Roche-Posay. Det kan jo sagtens være man skal hurtig i poolen med drengebanden!
Og et af mine nyeste favoritter… En ansigtspray med herlig vand fra kilden La Roche-Posay i Frankrig. Det er bare skønt under en lang flyvetur eller bare en dag på farten at få en friskt fugtgivende boost…. Kan varmt anbefales : )

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, PRODUCTS/SKINCARE, Skincare, sunscreen, Zinobel Organic Boost. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.