VACATION BRAIDS

Så er jeg tilbage fra skøøøøn ferie med masser af godt vejr og de af jer som har fulgt med på Instagram HER… har måske allerede set mine forskellige ferie-fletninger?! Men nu får I dem så lige en gang til.

Jeg har nemlig rigtig langt hår og det er ikke altid en god kombination med sol, sommer og masser af badning, så det blev flettet så godt som jeg nu kan gøre det på mig selv….synes faktisk det er meget nemmere at flette andres hår frem for mit eget.

Selv finder jeg inspiration til fletning af hår på YouTube…der er gode videoguides til gør det selv folket.

Dette indlæg blev udgivet i HAIR, hairstyling. Bogmærk permalinket.

6 svar til VACATION BRAIDS

 1. Jasmina skriver:

  Det ser virkelig godt ud. Du er da god til at flette 🙂

 2. Nanna skriver:

  Jeg er virkelig også dårlig til at flette mit eget hår, men vil rigtig gerne være bedre til det. For det ser jo bare så fint ud 🙂

  • Jo's skriver:

   Du kan jo ikke se hele garnet vel ; ) hehe…har luret på youtube og det er faktisk heller ikke så nemt, især ikke sidefletningen….det er så armene sover bagefter : )

 3. Vibeke Lentz skriver:

  Hvor er det nogle fine fletninger du har lavet, det er også en god måde at få lysne håret lidt fra forskellige vinkler og få lidt spil i håret?:)

 4. Jo's skriver:

  Taaak Vibeke : ) Det har jeg jo slet ikke tænkt…det må flettes noget mere når solen skinner. Så fint med naturligt solbleget hår : ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.