MAKEUP WITH JO’S MAKEUP BLOG – VIDEO GUIDE PREMIERE

Så premiere min første makeup video og jeg håber I vil blive inspireret.

Makeup med Johanne from Kim Vadskær on Vimeo.

Det var ganske nervepirrende at skulle være på foran et kamera (kan bedst lide at være bag) og faktisk også ret svært i forhold til man ikke så godt kan se hvad man står og laver…men jeg skal finpudses lidt til næste gang. Men ikke desto mindre har I efterspurgt det, så video skulle I have ♥

Min meget dygtige kollega og professionelle fotograf Kim Vadskær stillede op til anledningen og har gjort et fantastisk stykke arbejde…Kim finder du HER.

Vind en makeover på bloggens facebook side HER!….Skriv en kommentar i konkurrence indlægget fra idag, så trækker jeg vinder imorgen 30.6-2012 : )

Dette indlæg blev udgivet i VIDEO GUIDE. Bogmærk permalinket.

10 svar til MAKEUP WITH JO’S MAKEUP BLOG – VIDEO GUIDE PREMIERE

 1. Charlotte Skovhuus skriver:

  Dejlig video og meget lærerig, men du glemte én ting. Du skal altid lægge mascara på de nederste vipper først, da det øverste nemt kan komme til at smitte af på din øjenskygge og så er det hele ødelagt, når man vil fjerne det.
  Lille, men yderst vigtigt råd! 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er en misser : ) Og du har selvfølgelig helt ret…det er altid bedst at starte på de nederste vipper først, især hvis man har meget lange undervipper – Tak for tip Charlotte ♥ Kh Jo

 2. Helle skriver:

  Hvor er det en fin debutvideo, tilykke med den 🙂 Clara blev smuk!

 3. Tenna skriver:

  Virkelig godt med en video 🙂 Dejligt at du giver fif undervejs. Dejlig med en god guide til nemme smokey eyes! Kunne det lade sig gøre, at du fremover fortæller hvilke produkter du bruger?

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Tenna….vil helt sikkert overveje at fortælle om produkterne jeg bruger eller ihvertfald skrive det i indlægget : ) Kh Jo

 4. Vibeke Lentz skriver:

  God inspiration:)

 5. Julie skriver:

  Gerne flere af dem, tak 🙂

  Jeg kunne også rigtig godt tænke mig, at du skriver en produktliste – kunne særligt godt tænke mig at vide, hvilken eyeliner fra MAC, du brugte i videoen?

 6. Jo's skriver:

  Jeg vil helt sikkert forsøge at få oplyst om alle produkter jeg bruger fremover jeg bruger…har dog en video eller to til som er lavet samtidig med denne og kan nok ikke huske alle produkter…men endelig spørg og så skal jeg nok sørger for fremtidig guides bliver med produktliste : )) Og iøvrigt fedt I skriver hvad I godt kunne tænke jer…mere af det tak ♥ : )

  Det er MAC’s Pearl glide intense eye liner i farven “Lord it up”….de er super gode at tone i med en pensel – Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.