NEW LASHES, ANYONE?

Det er jo ingen nyhed længere med disse vippeforlængende serums, men min kollega makeup artist/frisør Marianne Færch og jeg besluttede os for at teste om der var noget om snakken. Vi er begge i en branchen, hvor disse produkter godt kunne være en fordel at anbefale til andre.

Vi var begge rimelig skeptiske, til trods for vi havde fået af vide at der var noget om snakken….jeg er ihvertfald altid lidt mistroisk når jeg hører om mirakelkurer, men ikke desto mindre kunne vi begge godt tænke os længere og fyldige vipper.

Marianne testede M2LASHES fra M2EAUTÈ og jeg testede NEULASH. Begge produkter startede allerede med at vise resultater efter kun ca 4-6 uger og det færdige resultatet er intet mindre ind mirakuløst. Det virker SGU…længere og fyldigere vipper og jeg har sågar måtte skifte min mascara ud, da den pludselig gav for meget i forhold til hvad jeg havde brug for.

Det er med god grund disse produkter er blevet et kæmpe hit verden om, det er jo netop mange af os ønsker…flotte lange og kraftigere vipper. Jeg siger bare “go for it” hvis du ligesom jeg ikke er beriget på området.

Vi er begge store fans af produkterne og det er fint at vi begge fremover også kan rådgive fremover i vores jobs som professionelle MUA’er en “mirakel” kur til de mindre bevippet mennesker som vi ofte har i stolen.

Skal du også have nye vipper?

Dette indlæg blev udgivet i M2lashes, Neulashes, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

11 svar til NEW LASHES, ANYONE?

 1. Kristine skriver:

  Forbliver vipperne med at være lange og fyldige, eller skal man holde det konstant ved lige?

  • Jo's skriver:

   Man skal holde det ved lige, men behøver så kun at bruge det et par gange om ugen…jeg startede i februar og har stadig noget tilbage : ) Man kommer det på vippekanten inden sengetid og det er absout det hele værd : ) Kh Jo

 2. Baysen skriver:

  Havde jeg for mange penge, var det helt sikkert mit næste køb. Jeg har læst så mange positive reaktioner, at jeg ikke længere er så skeptisk. Jeg har læst, at der skulle findes noget tilsvarende til brynene – mon det virker lige så godt?

 3. Jo's skriver:

  Det koster selvfølgelig lidt knaster, men hvis man har kedelig vipper ligesom jeg, så er det godt nok fantastisk og pengene værd i sidste ende….måske et godt fødselsdagsgave ønske : ) Jeg ved ikke med brynene, men mon ikke det også giver en effekt der?! : ) Kh Jo

 4. Linda skriver:

  Man kan bruge det på brynene også, der har det samme effekt 🙂

 5. Ghita skriver:

  Gode gamle Talika Lipocils Eyelash Serum til en ganske anden pris (ca. 235 kr)
  kan altså også gøre det.

 6. Pingback: M2LASHES – GUESTBLOGGER(S) WANTED!! | Jo's Makeup Blog

 7. Kirsten Nielsen skriver:

  M2Lashes eller Neulash, hvilken en af dem gav det bedste resultat?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.