ALL YOU NEED IS LUSTRE DROPS

Jeg er altid på jagt efter de ultimative produkter i mit arbejde som Makeup Artist….og for nogle måneder siden stødte jeg på netop sådan et produkt – MAC’s “Lustre Drops” i farven “Pink Rebel”. Og det har været det eneste makeup produkt jeg brugte under hele min ferie.

Så her er lidt af et sol tip til jer piger…denne lille flaske indeholder nemlig lige det der fremhæver sommerkuløren og giver en smuk levende hudtone. Let gylden bronzer med let shimmer i flydende form, som let kan blandes i en foundation, dagcreme, bodylotion eller direkte på huden.

På min ferie jeg var på for ganske nylig, var det for varmt med makeup og eftersom jeg er en af den type mennesker hvor sveden render af mig i litervis bare vi kommer over 20 grader…kunne jeg hurtigt regne ud af makeup var et “no go”, men ikke helt alligevel. For jeg havde nemlig taget MAC’s “lustre Drops”, som jeg brugte let på kindbene og lidt opad ved tindingerne, på øjenlågene, næseryggen, samt overlæben og så havde min sommerkulør fået et flot naturlig boost.

Kan også bruges på resten af kroppen…bland den evt i din bodylotion, solcreme eller kropsolie.

Hvordan pepper du din sommerkulør op?

Skal du have et skud af den gode energi, så kig forbi HER og deltag i Beautyspace’s gaveregn og ikke at glemme bloggens egen konkurrence HER.

Dette indlæg blev udgivet i MAC, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

7 svar til ALL YOU NEED IS LUSTRE DROPS

 1. Metteline skriver:

  Orv, den lyder lækker 🙂 Mit all-in-one ferieprodukt i år er Terra Azzurra fra Guerlain. Én smuk , smuk compact i træ lavet i samarbejde med Emilio Pucci, som indeholder én lækker bronzer, en todelt blush og én highlighter. Med den, en mascara, en gennemsigtig gældsbrev og masser af solcreme, SÅ er jeg klar til ferie! God sommer 🙂

  • Jo's skriver:

   Har lige googlet Terra Azzurra….OMG den er jo så LÆKKER og fedt det er all-in-one. Den er lige på ønskesedlen og fin detajle at den er lavet i træ.

   hader bare når den autocorrect driller ; ) Og en rigtig skøn sommer til dig ♥

   Kh Jo

 2. Metteline skriver:

  Gældsbrev?? Damn you autocorrect!! Jeg mente GLOSS!

 3. Julia skriver:

  Uh la la, den lyder lækker! Og så vil jeg gerne lige officielt byde dig velkommen hjem igen 😉 Dejligt at have dig tilbage i frie rammer. Kh.

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Julia ♥ Det er ubeskriveligt befriende og fedt så meget opbakning der har været omkring flytningen…håber endda jeg finder overskud til at vende tilbage til min gamle Jo’s Blog og bruge meget mere tid på alle de skønne blogs derude : )

   Kh Jo

 4. Anette skriver:

  Dén skal genopdages, kan jeg høre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.