“READERS REVIEW” ON SHAVESAFE

Jeg kontaktede Shabenaa med henblik på at få tre læsere til at anmelde et af mine absolut favoritprodukter “Shavesafe”…et lille mirakel på flaske. Det er det ihvertfald for mig, Frøken “røde knopper all over”. Kender I ikke det når man er glad for noget, så vil man rigtig gerne dele….ved jo at jeg ikke er det eneste mennesker der døjer med de pokkers røde knopper! Og det er nemlig også godt at læse hvad andre siger om produkter, så Katrine, Kira og Julie meldte sig på banen som testpersoner og her er hvad de syntes om Shavesafe : )

Katrine om Shavesafe:

Jeg havde indledningsvis ret store forventninger til dette produkt, da jeg har læst positive ting om den flere steder! Jeg har en ret besværlig hud, og barbering har altid været lidt af en udfordring for mig. Jeg har meget tør hud, og får lynhurtigt røde knopper og indgroede hår! Jeg har prøvet ALT – dyre skrabere, diverse barberskum, hårfjerningscreme, voks og epilering! Indtil videre har ingen af delene sådan rigtigt været lykken…

For at lave testen optimalt, har jeg kun benyttet Shavesafe på mit højre ben! Mit første indtryk af produkter, er liiiiiidt skeptisk! Skummet virker tyndt, og er langt fra den fyldige, skarptlugtende skum jeg er vandt til, fra de barberskum jeg tidligere har prøvet. Dog er det er nemt at fordele, og har ingen grim lugt. Men det forsvinder hurtigt, så derfor skal man være rimelig hurtig, hvilket de også skriver på produktet. Selve barberingen går let, skummet føles dejligt på huden og skraberen glider rigtig fint hen over huden. Efter badet føles huden lækker og blød i forhold til test-benet, der fik en omgang skrab med min sædvanlige skum.

Producenten anbefaler, at man barberer sig minimum hver 3. dag, for at opnå et resultat – så det har jeg gjort. Den første uges tid var der ærligtalt ikke nogen synlig forskel på mine ben, og jeg var faktisk ret skuffet. Selvom jeg også er flittig med skrubbecreme og parfumefri bodylotion, så fik jeg de samme tarvelige røde knopper og indgroede hår på begge ben! Men efter nogle ugers brug, begyndte der er altså at ske noget! Knopperne forsvandt ligeså stille på mit testben!!! Der er stadig nogle knopper tilbage, men langt færre end på det andet ben. Producenten skriver, at der kan gå op til 3-4 uger, for man opnår et resultat, så jeg er – efter 3 ugers brug – fortsat tålmodig, og forestiller mig, at de sidste knopper nok også skal forsvinde. Juhuuuueeee, endelig et produkt, der holder hvad det lover, og kan hjælpe mig med at få smukke sommerben J Indtil videre har jeg så kun ét styks lækset sommerben – men nu får venstreben også lov til at prøve shavesafe 😉

 Kira om Shavesafe:

Jeg må sige at da jeg læste om Shavesafe, var jeg optimistisk men også en smule skeptisk. Jeg har i mange år prøvet diverse midler for at undgå røde knopper ved barbering, alt fra babyolie til balsam og diverse blødgørende cremer – uden det store held.

Jeg er for stor en kylling til at waxe andet end mine ben og var egentlig nået til den erkendelse at – med barbering følger hud irritation.

Min skepsis er dog blevet gjort til skamme, produktet holder virkelig hvad det lover.

Shavesafe er et skum produkt, som skal smørers på de steder man ønsker at barberer, det fjerner knopper, samt forebygger indgroede hår og skægpest. Shavesafe renser huden og fjerner de bakterier, som på trods af vask stadig findes på huden – og er årsagen til de røde knopper som kommer efter

barbering. Producenten anbefaler at man grundigt fjerner skummet efter barberinger og ikke smør sig med parfume holdige produkter bagefter – det er jo ret nemt.

Shavesafe er uden parfume, uden parabener og uden farvestoffer, hvilket jeg personligt sætter stor pris på. For i hverdagen kommer huden i kontakt med rigelige af den slags produkter, som indoptages igennem huden. Hvordan Shavesafe renser huden for bakterier uden de førnævnte produkter, går udover min forstand, men de får et stort plus i min bog.

Jeg har brugt Shavesafe regelmæssigt og der har hverken været røde knopper, kløe eller irritation af huden efter barbering.  Resultat var klart allerede første gang jeg brugte Shavesafe – tæt, glat barbering uden at irritere huden og uden røde knopper. Udover at huden er langt pænere uden røde knopper, har det også været rart at kunne barbere regelmæssigt uden at opleve nogen former for gener.

Jeg har før oplevet at barbering kunne irritere huden og få den til at svie bl.a. når jeg dyrkede motion eller haft undertøj på, lavet af syntetiske stoffer.

En dejlig bivirkning er at det faktisk ikke klør når hårene vokser ud, jeg syntes også at hårene vokser langsommere ud. Derudover kan man roligt barbere sig de samme steder, ofte, uden at opleve irritationer.

Jeg vil slutte af med at sige at jeg ikke sælger produktet, selvom man måske kan blive i tvivl efter at have læst anmeldelsen, men jeg er yderst tilfreds – sjældent er jeg ude for at produkter rent faktisk lever op til det de sætter forbrugeren i udsigt.

 Julie om Shavesafe:

Da Jo´s makeup blog tilbød at man kunne teste denne ShaveSafe, for derefter at anmelde den, hoppede jeg straks på!.

ShaveSafe er en barberskum uden tilsætningsstoffer i form af parfume mm. Den forhindrer flere af de lidt irriterende gener ved barbering, nemlig indgroede hår & røde knopper – for ærligt talt, hvem gider dem? Især her til sommer, hvor en fin bikinilinie bliver aktuel, er det en god idé at afprøve dette skum, inden man f.eks. går ud og bruger feriebudgettet på en professionel bikinivoks.

Jeg har især afprøvet den under armene, hvor jeg nogle gange, lige som så mange andre har døjet med røde knopper og noget der næsten lignede brandmærker  – av siger jeg bare! Men alle disse symptomer er heldigvis forsvundet, efter jeg er begyndt at benytte denne barberskum – så skønt at vide, at der ikke skal mere til! Husk dog stadig at benytte en ren skraber for at opnå det bedste resulta

Du finder Shavesafe HER på nettet og HER på facebook

Du kan læse tidligere indlæg på bloggen om Shavesafe HER, HER og HER….ER JO KÆMPE FAN!

Har du husket at deltage i bloggens konkurrence HER?

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review, PRODUCTS/SKINCARE, shavesafe. Bogmærk permalinket.

3 svar til “READERS REVIEW” ON SHAVESAFE

  1. Maria skriver:

    Den må jeg helt sikkert prøve! Jeg synes jeg har prøvet ALT og har store problemer med min hud!!!!

  2. Pingback: THIS YOU DO NOT WAN’T TO MISS – SHAVESAFE GOODIES ♥ | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.