HOW IS THIS FOR A FRIDAY LOOK ♥

Forleden havde jeg fornøjelsen af at have smukke sangerinde Anna Bell i stolen…det var egentlig slet ikke udgangspunktet for makeuppen og håret, men som jeg arbejdede undervejs var det helt naturligt at lave Anna til en klassisk film diva.

Jeg er stor fan af periode looks og især fra dengang da der var rigtige filmdivaer og bruger det også som inspiration i mit arbejde som makeup artist og hårstylist. Det klassiske smukke diva look med den sorte liner, vipper og de røde læber må være mit favorit look.

Jeg har tidligere makeuppet og stylet hår til Anna Bell’s album cover, som jeg har et sneak preview af her…. I øvrigt så tjek Anna’s skønne musik ud ♥

Du kan stadig nå at deltage i bloggens konkurrence HER?

Dette indlæg blev udgivet i MAKEOVERS, PHOTOSESSION. Bogmærk permalinket.

7 svar til HOW IS THIS FOR A FRIDAY LOOK ♥

 1. Linda skriver:

  Det er bare så flot, og Anna er smuk uden lige. Rigtig smuk makeup, det er også et af mine ynglingslook.

 2. BRUUN by BRUUN skriver:

  GUDESMUKT look – du er virkelig dygtig ! 🙂

  /Linda

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Linda ♥ Det er aldrig nemt at lægge sit arbejde på bloggen : ) Kh Jo

 3. Nanna skriver:

  Wow, hvor er hun bare smuk. Elsker looket 🙂

 4. Maria skriver:

  Waaaauw hvor er hun fin!
  Sådan vil jeg også se ud næste gang, jo! 😉
  Kh M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.