IT’S NOT JUST SOAP….

For nylig var jeg til lanceringen af et nyt skud på stammen hos Rudolph Care familien og sikke et hyggeligt og stemningsfuldt arrangement…nu er det slet ikke fordi det skal handle om det fine fine presseevent med lækker lyd, hot samba og sjov “glidepåmaven” konkurrence og havde jeg vidst hvor skøn denne sæbe er…havde jeg også kastet mig på maven, for man kunne nemlig vinde et års forbrug af selv samme produkt.

…og nu til den sæbe! For ja ja så tænker man en sæbe og hvad er der så specielt ved den…øhhh! Det var i hvertfald min første indskyldelse. Men dette er ikke bare hvilket som helst sæbe, for her er der lavede en sæbe med passion og arrangement og det bære sæben også præg af. Den er cremet, føles rigtig lækker og den svage duft er lige efter min næse. Endelig et produkt med rette dosis duft. Hvis I har læst med noget tid, ved I sikkert at jeg er en smule duftsart (ok! MEGET) og tit synes jeg produkter ville være meget bedre med  halvt så meget duft i.

Men tilbage til den sæbe, som både kan bruges til hænderne og kroppen er bare i en klasse for sig (en luxus udgave) og ikke at glemme svanemærket og ecocert certificeret, fri for parabener, syntetisk parfume, syntetiske farvestoffer, æteriskeolier og de 26 allergene parfumestoffer. STORT LIKE HERFRA!

Og hvis du ikke allerede har set det, så er der fast lagt de første makeup workshop datoer i menuen til højre eller klik HER.

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/SKINCARE, Rudolph Care. Bogmærk permalinket.

5 svar til IT’S NOT JUST SOAP….

 1. Lene Haumann Jensen skriver:

  Jeg har problemer med at tåle flydende sæbe. Måske er det bare kvaliteten af de flydende sæber jeg har prøvet.
  Måske jeg skulle prøve denne. Lyder jo god 🙂

  • Jo's skriver:

   Det var da lidt mærkeligt, måske det er et specifikt indholdsstof i flydende sæbe du ikke kan tåle? Er det så også håndsæber og lign du heller ikke kan tåle. Øv Lene, men måske du godt kan tåle denne sæbe…den er ihvertfald SÅ lækker : ))) Kh Jo

 2. Marie Louise U. M. skriver:

  Jeg kan godt lide konceptet bag Rudolph Care – men hold da helt op. De produkter koster jo altså det hvide ud af øjnene ):

  • Jo's skriver:

   Min økonomi er heller ikke altid til dyre produkter, derfor kombinerer jeg altid med billigere produkter. Det vigtigste synes jeg dog at prisen stemmer overens med kvaliteten : ))) Kh Jo

 3. BRUUN by BRUUN skriver:

  Jeg er fan af hendes Facial Oil, og vil også erhverve mig denne 🙂 Har det på samme måde med sæbe 🙂

  /Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.