MAC YOUR LASHES

Denne her blå mascara sag er lige landet hos MAC i Danmark….jeg har testet og er SÅ begejstret. Dette må være min nye favorit mascara…først en omgang med en af disse HER og så lidt af denne mascara og vupti, så har jeg dæleme vipper og nogle flotte, lange nogle af slagsen! (se lige det lille s/h billed på collagen…det er mit øje og mine laaaaange vipper).

Den samler vipperne, også de nedadgående, giver volume, længde og svej opad “what’s more to want”? Og sidst men ikke mindst og en dræber for mig når det kommer til mascara at de drysser og sidder under øjnene når jeg har været i bad! Men ikke denne her, INGEN DRYS, holder op til 16 timer og er lige til at vaske af uden en sort rande af mascara under øjet.

Den holder MAX! Så hvis du skal investere i ny mascara, så tjek lige denne her ud og til den absolut fine pris af 150 kr. Du finder den feks HER.

Hvad er din ynglings mascara?

Dette indlæg blev udgivet i MAC, mascara, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

14 svar til MAC YOUR LASHES

 1. Betina skriver:

  Jeg skal faktisk have mig en ny mascara, og jeg synes mildest talt at det altid er et helvede at finde en ordentlig, og ikke mindst at de nærmest alle sammen koster 200 kr som minimum. Tror lige jeg skal forbi Magasin og få prøvet den her af.

  Tak for tippet!

  Kh Betina

  • Jo's skriver:

   Jeg synes faktisk de billige er lige så gode som de dyre og denne her fra MAC er faktisk i den billigere ende og et kup til prisen : ) Kh Jo

 2. Lene Haumann Jensen skriver:

  Den vil jeg helt sikkert prøve. Lyder super godt.

  Men ellers er/var min yndlings mascara fra SHISEIDO. Deres Mascara synes jeg er rigtig god. I en periode havde de en super flot og god Mascara i GRØN. Jeg er vild med grøn Mascara, men desværre har den grønne været udgået i nogle år.
  De har naturligvis andre farver… men GRÆN <3

  Så jeg går og håber på at der igen produceres grøn mascara 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg kan godt huske du tidligere har nævnt den grønne mascara. Har prøvet at google en mascara, men uden held. Vi må krydse fingre : ) Kh Jo

   • Lene Haumann Jensen skriver:

    JUBIIIII… Man kan være super heldig.
    Har netop fundet den mascara på udsalg i Salling.
    Så for en sikkerheds skyld købte jeg 2 og 1 super flot blå 🙂

 3. Baysen skriver:

  Jeg har endnu ikke fundet en yndling – i hvert fald ikke én, som jeg holder fast i. Jeg springer lidt rundt… Prisen betyder noget for mig, så selvom Lancôme fx. laver nogle rigtig gode mascaraer, så har jeg aldrig holdt fast, sådan har det også været med andre. Maybelline laver nogle ganske fine mascaraer, fx. the falsies volum express, men de opfylder ikke alle mine krav om både at give fylde, længde og skille vipperne. Så det kunne da være, at denne sag skulle prøves næste gang 😉

  • Jo's skriver:

   Jeg bruger mascara efter humør…jeg har altid gang i mange mascara på en gang…nogle gange skal jeg have en ordentlig gang volume og andre gange skal de være naturlige. Jeg har 4 favoritter so far, som jeg køber igen og igen : ) Kh Jo

 4. Maria Seidelin skriver:

  Min er faktisk Max Factor calorie 2000… Har brugt den i så mange år. Har af og til forsøgt med andre – men er altid vendt tilbage til “den billige”. Måske jeg skulle give MAC et forsøg.. elsker nemlig alle de andre MAC produkter.

  • Jo's skriver:

   Max Factor laver også nogle gode mascara, men måske denne kunne være den nye afløser : ) KH Jo

 5. Simone Hagemann skriver:

  Lige i øjeblikket er min favorit Rimmel Londons Scandal Eyes, hvilket skyldes at det ofte kommer til at ligne, at jeg har kunstige øjenvipper på, fordi de bliver SÅ lange og flotte. Dog har jeg pt. 3 eller 4 andre mascaraer, som jeg også er ret vild med. Men jeg tror også, at jeg bliver nødt til at prøve denne, den ser jo ud til virkelig at kunne noget 🙂

  • Jo's skriver:

   Den har jeg endnu ikke prøvet, men tilgengæld synes jeg også Rimmel’s “day 2 nite” mascara er rigtig god og giver også ordentlig smæk på vipperne : ) MEN lige nu er det altså MAC der gør det for mig ; ) Kh Jo

 6. Kajsa skriver:

  1000 tak for tippet – den er nu bestilt…og M2 Lashes 🙂 Og tak for en super blog – meget inspirerende.

  • Jo's skriver:

   Det var så lidt….vi må jo dele ud af de gode tips os kvinder imellem ; )) Du er meget velkommen til at lave en anmeldelse og dele med de andre læsere, hvis du har lyst : )
   Glæd dig til de flotteste vipper : )) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.