E.L.F. YOUR BROWS

Hvis I ikke allerede kender e.l.f. cosmetics “eyebrow kit”, så er det ihvertfald på tide. Produktet består af en cremefarve og en skyggefarve og er perfekt til en flot og let optegning af brynene. Et “must have” til makeup pungen.

Farverne er rigtig naturlige og rammer de fleste brynnuancer. Medfølgende er en smart lille skråpensel som er rigtig god til at tegne brynene på med. Og sidst men ikke mindst fås til den helt overkommelige pris af 34, 50 kr lige HER….det kan vi lige klare ikk?

Mit bedste tip:

Tag udgangspunkt i det mågevinge formet bryn og pluk aldrig brynene fra næsen og udad, så dit bryn bliver kortere.

Har du nået at tilmelde dig “Makeup workshops” i august?

Dette indlæg blev udgivet i Brows, e.l.f. cosmetics. Bogmærk permalinket.

15 svar til E.L.F. YOUR BROWS

 1. Simone Klinke skriver:

  Jeg har den, og jeg ELSKER den! Ens bryn bliver bare tegnet op, så de ser helt naturlige ud!! 🙂

 2. Sasja skriver:

  det er bare agerlig den næsten altid er udsolgt :/

  • Jo's skriver:

   Ja det er altså lidt øv, men har på fornemmelsen det er fordi den er SÅ go’ : )

 3. Lise skriver:

  Men.. Jeg forstår ikke hvor der er to farver? Man bruger vel kun een farve til at tegne op med – jeg magter ikke at blande dem i det helt rigtige forhold hver gang?

  • Jo's skriver:

   De skal ikke blandes i noget forhold…det er bare som man synes. Det er for at du kan mixe den cremede med den tørre, som så giver et flot og meget naturligt look. I så fald så kan man jo bare vælge at bruge den ene og for kun 34,50 kr : )

 4. sveta skriver:

  Hej. Hvad mener du med : pluk aldrig brynene fra næsen og udad. Plukker du så fra spidsen og ind til næsen???? Jeg vil så gerne været med til din Work schops, men men men det er på Sjælland. Kommer du aldrig til Jylland????
  VH Sveta

  • Jo's skriver:

   Kære Sveta, ville så gerne have dig med på et af holdene…desværre er der ikke udsigter til at jeg kommer til Fyn eller Jylland. Men hvis det er muligt at kigge forbi Sjællend er du hjertens velkommen : )
   Længden på brynene på den vandrette led er en rigtig god idé at lade være…resultatet bliver sjældent en succes når man forkorter brynet. Kh Jo

 5. Stine skriver:

  Hvilken farve anbefaler du? 🙂

  • Jo's skriver:

   Det kan være svært at vurdere, når jeg ikke har set dine bryn. Men måske en medium eller ash vil ramme rimelig bredt ellers er det heldigvis kun 34,50 kr. : )

 6. Maria skriver:

  Smart, sådan en må jeg have fat i. Ved du om man kan få rigtig øjenbrynsfarve i mørkeblond? Nu har jeg snart mange gange prøvet forskellige varianter over brun, sort/brun osv, men jeg ser altid meget malet ud…

  Kh Maria

 7. Pingback: 10 MAKEUP FAVOURITES BY JO | Jo's Makeup Blog

 8. Kirstine skriver:

  Eeeeeej altså nu endte jeg jo med at bruge en formue på den side! 😛 Tusind tak for at vise mig dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.