MORE THAN JUST A BEAUTY SHOT – MAKEOVER WINNER – JANE

For ikke så lang tid siden trak jeg vinderen af makeover konkurrencen på bloggens facebook side. Jeg var så heldig at møde smukke Jane fra Holbæk.

Egentlig skulle jeg fortælle om Jane’s makeup og hår, men Jane har en historie der rørte mig rigtig dybt og som jeg spurgte om jeg måtte dele med jer læsere. Og det var helt i orden med Jane.

Jeg elsker at møde mennesker og det er også en af tingene jeg elsker ved mit arbejde som Makeup artist. Og nogle gange så møder man mennesker der på eller anden måde røre én helt ind i sjælen og sådan var det netop med Jane.

Under vores makeup-session inden photoshootet, fortalte Jane hun læste til lære og havde 2 stedbørn, en datter på 3 år og var faktisk mor til 2. Og uden at tænke over svaret, spurgte jeg til hendes andet barn….

Jane og hendes mand var lykkelig gift og til 3D skanning i uge 30 med deres første barn for godt 5 år siden…fik de af vide at deres dreng var helt fin. Umiddelbart efter fødslen opdager de på fødegangen, at der er noget galt med deres lille dreng, da han er helt blå og har svært ved at trække vejret. Det viser sig deres lille dreng kun er født med to hjertekamre i stedet for 4. De næste 11 mdr. bor Jane  stort set på Riget i København med deres lille dreng, som gennemgår adskillige operationer inden det lille menneske til sidst må give op.

Senere finder Jane og hendes mand ud af, at de manglende hjertekamre ved 3D skanningen af deres lille dreng i uge 30 sagtens kunne ses, men af eller anden grund har lægen der har scannet Jane ikke set det. Jane og hendes mand bliver skilt noget tid efter den tragiske oplevelse, som man sagtens kan forestille sig kan skille to mennesker ad.

Nu har Jane fundet kærligheden igen og sammen med sin kommende mand, har de en datter på 3 år og hans 2 lidt større børn.

Mennesker som Jane inspirerer mig dybt og jeg er forundret over nogle mennesker har denne her positive tilgang til livet og overhovedet kan komme videre ovenpå så voldsomme tragedier. Det er så bemærkelsesværdigt og må sige Jane er en rigtig “Power Kvinde”…det er så stærkt at kunne fortælle så åbent og ærligt om de ar man har fået i livet.

Det er vigtigt for mig at fortælle Jane’s historie videre og fortælle hvor modig hun er. Det er nemlig også her jeg ser hvor smukke mennesker i virkeligheden er… med hver deres historie med både sorger og glæder. Skønhed handler nemlig ikke om det udvendige for mig, men det man udstråler og giver videre….også sin historie.

Tak smukke Jane fordi jeg måtte dele dine billeder og ikke mindst din historie ♥

Vinderne af “Miss Candy” konkurrence lander på dagens indlæg imorgen, så I kan nå at deltage lige HER : )

Dette indlæg blev udgivet i MAKEOVERS, PHOTOSESSION. Bogmærk permalinket.

5 svar til MORE THAN JUST A BEAUTY SHOT – MAKEOVER WINNER – JANE

 1. LW skriver:

  Vil du ikke lave et indlæg om, hvordan man bekæmper uren hud med forskellige produkter du kan anbefale?? 😀 evt. i alle prisklasser?? 🙂

  • Jo's skriver:

   Hej Louise,

   Det ville jeg gerne, men hvis du har problemer med uren hud synes jeg du skal kontakte en hudlæge. Jeg fik selv acne i en meget sen alder og måtte have medicin før det gik væk…INTET andet hjalp. Og tror ikke på der findes en creme, serum, sæbe eller noget der kan hjælpe en decideret mod uren hud. Men derimod skal man selvfølgelig huske at rense sin hud hverdag og ikke røre sin hud alt for meget. Uren hud er som udgangspunkt noget der kommer indefra og (IKKE fordi man spiser usundt), har jeg ladet mig fortælle af en hudlæge.

   Kh Jo

 2. Maria skriver:

  Rørende historie – men stærkt kommet igen!
  Smuk kvinde! 🙂

  – jo – har du lavet the magic touperings touch på håret? 😉

 3. Jo's skriver:

  Jep har hår- boppet en smule : ) Havde egentlig også lavet nogle flotte krøller, men de blev blæst ud : )

 4. Emma skriver:

  Hvor er hun smuk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.