10 MAKEUP FAVOURITES BY JO

Her får I mine 10 favoritter som jeg har i makeup-pungen disse dage. Jeg bruger ganske lidt tid på min makeup om morgenen og produkterne skal være simple og gerne kunne bruges til andet end deres oprindelige formål. Feks at blushen kan bruges som øjenskygge eller feks at concealeren kan bruges til at korrigere alt fra rander omkring øjnene, til rødme, pigment pletter o.s.v.

1. Hvis du har kigget med på bloggen i sidste uge kunne du læse om en af mine favoritter til brynene. Ikke kun til når jeg makeupper andre, men også til mig selv – læs mere HER

2. Min nye concealer fra Sensai – Kanebo. Jeg bruger altid kun én concealer til det hele, øjne, rødme, pigment pletter og andre ujævnheder.

3. Mango madness har prydet mine negle en del dette forår og sommer. Jeg er ret begejstret for de coral/rødlige/pink/orange nuancer, så denne rammer lige plet.

4. Ny øjenskygge også fra Sensai – Kanebo. 3 flotte farver og en cremeskygge/cremeliner. Perfekt til at lave forskellige looks både til aften og dag.

5. Min nye fantastiske læbestift fra La Roche Posay…jep de har nemlig lanceret en ny makeup linje som er SÅ fin. Hvis I kan huske mit indlæg om dagligdags læbestifter…så kommer denne med her, meeeeen den kan også noget andet end lave flotte naturlige læber. Den laver de smukkeste dewey kinder og lover at vise jer det på bloggen en dag.

6. Min MAC mascara som kan lidt extra. den har jeg skrevet et helt indlæg om HER.

7. Min BB cream som jeg flere gange har villet skrive et indlæg om…for det fortjener den virkelig. Den bruger jeg dagligt og er vild med det meget naturlige look. Og bliver faktisk rigtig tit rost for min hud når jeg har den på, skønt ikk : )

8. Min “dusty smoke” fra min savnet Make Up Store i Fields….Jeg er viiiild med liner blyanterne derfra og har efterhånden et lille arsenal. Har i øvrigt skrevet om dem tidligere på bloggen HER og HER.

9. En af mine favorit base skygger fra det danske mærke Organiqs, som jeg også har skrevet om HER. Den er nemlig meget neutral i farven og uden at blive for lys og så har den en snert af perlemo. Læs evt mere om basefarver HER.

10. Jeg er jo en rigtig blush…er VILD med blush og det er bare prikken over i’et til en enhver makeup. Endnu et skønt dansk makeup brand er kommet på banen og med den lækreste mineral blush i et helt fantastisk farve.

Og så var der lige to heldige vindere der skal have smækre lækre “Miss Candy” negle fra L’oreál. METTE M og SIMONE HAGEMANN – send mig jeres adresse og så får fine lakke retur til at gøre sommeren lidt sjovere med : ) Og tusind tak fordi alle I andre ville være medkan vist godt love flere lækre konkurrencer meget snart : )

 

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, MAKEUP, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.