WHAT A FIX…..

I sidste uge havde jeg jeg lidt af en skøn oplevelse…okay! Helt FANTASTISK (tiltrængt) oplevelse på Palma Spa & Salon. Jeg havde nemlig fået en valgfri behandling i forbindelse med et presseevent til åbningen at det nye Spa.

Jeg har aldrig dyrket skønhedsbehandlinger og Spa kultur så meget, så jeg var meget spændt på forløbet. Jeg blevet taget godt imod af skønne Sarah Mohajer som står for Spa’et…og stemningen var rolig og afslappet. Og hvem har ikke lidt stress?! Så jeg røg lige fluks på en Stress-Fix Massage, som er en svensk massage og dybdevævsmassage, akupressur, zoneterapi og Aveda’s nye Stress-Fix aroma, der består af fransk lavendel, lavandin og salvie.

Jeg startede i morgenkåbe og med lækkert fodbad, et kop the og et stykke chokolade (og hvis du er nysgerrig kan du finde mine tykke stænger på Instagram – josmakeupblog ) Så sluttede Sarah fodbadet af med en en lille foodscrub. Herefter stod på den bedste massage med alt medfølgende. Efterfølgende stod den på hyldeblomst sorbet og lidt at drikke. I alt i alt den bedste times tid jeg har brugt på mig selv længe og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal have et stress-fix hos Sarah….jeg er allerede helt afhængig.

Hvad er din favorit skønheds behandling?

Dette indlæg blev udgivet i Aveda, Palma Salon & Spa. Bogmærk permalinket.

3 svar til WHAT A FIX…..

 1. Lene Haumann Jensen skriver:

  Hvor lyder det skønt.
  Det må give velvære og overskud. Man burde jo unde sig selv sådan en oplevelse .

  • Jo's skriver:

   Lene…det var simpelthen så fantastisk ikke mindst følelsen bagefter. Rigtig dejlig afslappet og ikke mindst kunne jeg ikke mærke spændthed og smerte fra min ellers kronisk dårlige skulder i 3-4 dage bagefter. Jeg skal helt sikkert til Sarah igen og dropper min kiropraktor, som i øvrigt gør SÅ ondt! Kh Jo

 2. Pingback: Jeg tester, Palma Spa » Marilyn's Closet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.