10 GREAT STRIBES

Er du også til striber? Jeg er….og jeg har fundet 10 jeg rigtig godt kan li’! Jeg er vild med at spare på produkterne og finde de billige produkter der er lige så gode som de dyre. Og Matas har efterhånden virkelig nogle super produkter til prisen, men som også levere uden parfume, svanemærket og m.m. og er noget jeg ofte kigger efter.

1. Solcreme som beskytter mod UVA og UVB stråler. Solfaktor 30, indeholder regenererende kreatin og antioxidativ E-vitamin og er vandfast. Uden parfume og parabener. Svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Danmark. 400 ml – 180 kr.

2. Solcreme til børn som beskytter mod UVA og UVB stråler. Solfaktor 30, indeholder økologisk aloe vera, der reducerer skader fremkaldt af UV-stråler, samt tilfører fugt til huden og er vandfasT . Uden parfume og parabener. Svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Danmark. 400 ml – 180 kr.

3. Fodbadesalt der blødgør hård hud. Uden parfume og parabener. 400 g – ca 45 kr.

4. Bodyscrub med mild citrusduft og fine saltkorn. Indeholder C-vitamin, ceramider og uden parabener – ca 70 kr.

5. Matas støtter Kræftens Bekæmpelse med salg af “Luksus Shampoo” uden parfume i en special edition.  Matas og Kræftens Bekæmpelses arbejde med forebyggelse af kræft i huden med 10 kr. for hver solgt shampoo. Selve indholdet er der ikke pillet ved. Ekstra mild, skånsom shampoo, uden parfume og parabener. Svanemærket. 1000 ml – ca 75 kr. Obs! først i butikkerne til efteråret.

6. Øjenmakeupfjerner – Uden parfume og parabener. 125 m – ca 50 kr.

7. Modvirker og beskytter sprukne læber. Solfaktor 25 giver mellem beskyttelse og er vandfast. Uden parfume og parabener. Svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Danmark. Det er den eneste læbebalsam med solfilter, der bærer den blå krans. ca 30 kr.

8. Neglelakfjerner – Indholder olie som virker plejende og beskytter neglene mod at udtørre. Uden parfume og konservering. 100 ml –  ca. 28 kr.

9. Glansspray til håret. Fedter ikke og indeholder UV-filter, der beskytter mod solens skadelige stråler. Uden parabener. 150 ml – ca 40 kr.

10. Mild bodyoil med avocadoolie, der stimulerer dannelsen af collagen og er med til at styrke hudens spændstighed. Indholder sheasmør, som gør huden ekstra blød og styrker dens naturlige barriere mod fugt tab. Uden parfume og parabener. 300 ml – ca 60 kr.

– Jeg behøver vist ikke fortælle hvor produkterne shoppes henne : )

Har du også stribede favoritter?

Dette indlæg blev udgivet i Matas, Matas, Matas, PRODUCTS/HAIR, PRODUCTS/NAILS, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

6 svar til 10 GREAT STRIBES

 1. Jasmina skriver:

  Jep, jeg er vild med deres hårkur til glansløst hår. Den fungerer 🙂

 2. Baysen skriver:

  Et par af mine favoritter er at finde på listen, nemlig solstriberne og fodbadesalten. Derudover er jeg stor fan af Avocado Bodylotionen 😉

 3. Jeeeeeeg er helt vild med deres granatæble serie ! Specielt olien. Den dufter af…. slik ! mhh. Min hud er altid helt blød bagefter ! 🙂

  • Jo's skriver:

   Den er også fantastisk, især bodyolien som vandt en pris til DBA 2012. Den synes jeg også er skøn hvis jeg ikke har noget som helst andet parfurmeret på : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.