SHADOW SHIELDS

Forleden faldt jeg over disse “eyepads” på facebook…det er synes jeg godt nok er rigtig smart. Jeg er nemlig en af dem der drysser under øjnene både på mig selv, men også på andre når jeg makeupper.

Det er sjældent jeg husker at pudre under øjet inden jeg makeupper og ofte når jeg så har husket pudderet, så synes jeg alligevel altid det bliver for tørt på huden efterfølgende og kæmper så med at få pudderen af igen. Nogle gange har jeg også holdt en kleenex op under øjet hvis jeg har skullet lave meget mørke øjne, men dette synes jeg heller ikke fungere optimalt, da jeg som regel bruger begge hænder når jeg makeupper andre. Så ender tit med at lave en “touch up” under øjet, hvis jeg har extra drysset.

Jeg tror ikke jeg behøver at fortælle hvordan de virker – Synes I ikke det er en lille smart opfindelse? Jeg er i hvertfald allerede fan!

Koster ca. 10 $ for 30 stk –  Læs evt mere HER.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Shadow shields. Bogmærk permalinket.

7 svar til SHADOW SHIELDS

 1. Cecilie skriver:

  Fiks lille makeup accessorice, men jeg syntes nu det letteste og billigeste trick, er at lave øjnene først, derefter fjerne det der har drysset og lave en smuk hud til sidst. Nemt, gratis og ingen fremhævelse af linjer under øjnene eller tør hud pga pudder.

  • Jo's skriver:

   Det kan man også sagtens…tror det tit er en smagssag. Jeg korrigere dog altid under øjnene med concealer og foundation inden jeg pudre og lægger skygger, netop som en del af basen på øjnene. Så selvom jeg lægger foundation og concealer til sidst, så skal jeg stadig rette under øjnene i det jeg så allerede har lavet. Men der mange måder at lægge makeup på og og ingen er mere forkert end andre. Man skal nemlig gøre på den måde der fungere bedst for én selv : ) KH Jo

  • Katja skriver:

   Det gør jeg også altid. Jeg er en klovn og sviner ad pommern til, når jeg lægger makeup. Så jeg gør som dig Cecilie og lægger altid min øjenmakeup før resten af ansigtet.

 2. Simone Hagemann skriver:

  Hvor er de smarte! Jeg drysser altid virkelig meget, når jeg laver mine øjne, og specielt når de skal være mørke. Det er SÅ irriterende, for ofte har jeg heller ikke så lang tid til, at lave min makeup, før jeg skal til fest, og så er det altså forfærdeligt, at skulle bruge tid på at rette op på det 🙂

 3. Anita Hansen skriver:

  Super smarte, ser nemme ud at bruge!
  Her i sommervarmen synes jeg at make up er til overs. Jeg har altid haft korte, kedelige øjenvipper, så jeg har været “nødt til” at gå med mascara. MEN i maj købte jeg produktet RevitaLash, øjenvippeserum (http://pialisbeth.dk/revitalash), og efter en måned havde jeg opnået lange, flotte og tætte øjenvipper, som jeg efterfølgende har fået farvet. Slut med mascara – i hvert fald på stranden, men de fine shadow shields må jeg ha’, når vinteren banker på 🙂

 4. Tina Maria skriver:

  Jeg har også haft stor succes med Revitalash, vipperne bliver både længere, mørkere og buede :-)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.