HERE COMES THE BRIDE # 10


Foto: http://new.oscarmeyer.dk – Hår/Makeup – Jo

Som nogle af jer nok allerede ved, så er jeg ret glad for at lave brudemakeup og hår….okay! jeg æææælsker det. Det er fantastisk at få lov til at være med til starten på en af folks aller gladeste og smukkeste dage. Stemningen, forventningerne og glæden der er i luften er skøn og hver en brud er altid noget helt særligt.

Brudesæsonen har været i fuld gang nogle måneder og jeg var forbi Lisbet til en håropsætning og makeup på hendes uforglemmelige dag. Jeg var særlig vild med hendes kjole med franske blonder.

Håret ville Lisbet gerne have lidt utraditionelt, ihvertfald i forhold til de klassiske brudefrisure, så jeg lavede en knold i siden der passede godt til det fine hårsmykke hun havde fået lavet. Makeuppen var i neutrale farver, som jeg altid anbefaler….synes tit at der sker meget med kjole og hår, så at nedtone farver på makeuppen er tit godt givet ud. Men selvfølgelig er det vigtigt at tage udgangspunkt i hvem bruden er, så hvis hun bruger øjenskygge med masser af farver til daglig, så er det det jeg arbejder  hen imod.

Mit bedste tip:

Få altid lavet en fuld prøve makeup og hår inden den store dag, så står du uden kedelige overraskelser og måske med hår og makeup som slet ikke er dig. Undgå lyserød/pink øjenskygge…dette er en svær farve at bære for de fleste, vælg evt en varm nuance i orange/brunlige lignende toner, de giver glød til øjnene. Især til blå og grønne øjne.

Se flere brude HER.

Har du husket at deltage i bloggens konkurrence HER : )

Dette indlæg blev udgivet i BRIDAL INSPIRATION. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.