FYI – PP REPAIR CREAM RELAUNCH ♥

Har skrevet om “Repair cream” fra Purely Professional et par gange før på bloggen og jeg er kæmpe fan. Især i sommervejret bliver mine fødder extra tørre, så et lille skud med “Repair Cream” inden sengetid er guld værd. Men den er også altid med mig på arbejdet som fast tilbehør i makeupkufferten, for her møder jeg også tørre fødder….tørre hænder og tør hud generalt. Det skønne ved denne her “Repair cream” er at den er uden duft, tager tørheden med det samme og fedter ikke. Og jeg har endda stadig den til gode til håret, for det kan den også bruges. Ellers er den også fantastisk på frostbidte børnekinder : )

Den er netop nu relanceret på en praktisk tube, som er meget lettere at have med i tasken og makeup kufferten. What’s not love ♥

Dette indlæg blev udgivet i Purely Professional. Bogmærk permalinket.

Et svar til FYI – PP REPAIR CREAM RELAUNCH ♥

  1. Pingback: repair cream – calendula & chamomille | Purely Professional

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.