“AIRBRUSHED” MAKEOVER – METTE

Hvis I har fulgt med noget tid har I set jeg er begyndt at airbrushe makeup og jeg er helt begejstret for teknikken og ikke mindst resultaterne.
I udlandet er det hot at airbrushe makeup, men det er endnu ikke så stort herhjemme endnu, dog er det blevet et kriterie på feks DR at kunne airbrushe. Jeg kommer også til at vise meget mere omkring airbrushing på bloggen fremover og håber I vil blive lige så begejstret som mig.

Skønne Mette på 47 år var under en fuld omgang airbrush og faktisk en prøveklud for at jeg kunne få øvet mig i teknikkerne. Til trods for jeg havde airbrush på makeup skole for 13 år siden, så var det mere på hele kroppen der blev arbejdet på og ikke som decideret makeup i ansigtet. Men egentlig er det faktisk ikke så svært som man umiddelbart kunne tro…når man har prøvet det et par gange så er det lige at gå til.

jeg ser virkelig mange fordele i at airbrushe. Ikke kun i mit arbejde som makeup artist, men også på sig selv….for det kan man sagtens selv gøre. Fordelene er at man ikke mærker man har makeup på og finishen på foundationen er meget naturlig. Det dækker rigtig godt, så godt at man kan skjule pigmentforandringer, karsprængninger, tatoveringer og lign. uden det ser makeuppet ud. Det holder op til 24 timer, er vandafvisende, silikonefri, uden parabener og er ikke testet på dyr….og ja så er det faktisk også en billigere måde at makeuppe på. Glemte vist også lige at nævne at der heller ikke er nogle pensler eller makeup svampe der skal vaskes bagefter.

Hvis du vil vide mere om airbrush makeup kan du lægge vejen forbi HER og HER

Og har du husket at deltage i konkurrencen om et af mine ynglings produkter?! Deltag HER

Dette indlæg blev udgivet i Airbrush makeup - Dinair, MAKEOVERS. Bogmærk permalinket.

8 svar til “AIRBRUSHED” MAKEOVER – METTE

 1. Pia Hansen skriver:

  det er jo en drømme sag, jeg kunne bestemt også godt tænke mig sådan en så man kan skjule alle de små skavanker man har fået igennem tiden/alderen 🙂 det er jo fantastisk hvad den kan udrette 🙂

  du ser sgu godt ud 🙂

 2. Mette Kühlmann skriver:

  haha Jo…takket være dig søde 😉

 3. Henriette skriver:

  Kære Jo, det ser helt fantastisk ud 🙂 Flot arbejde!!!

 4. Sikke dog en glød! Waaauw.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.