HAIR DELICIOUS

Mit hår trænger løbende til extra fugt og især oven på ferie med saltvand og klorvand og bare det faktum, at jeg så også vasker mit hår lidt oftere end ellers. Jeg har hår næsten ned til bagdelen, så forsøger at pleje det så godt som jeg kan for det ikke skal se for slidt ud.

Jeg har testet velduftende lækkerier til håret fra SCHWARZKOPF PROFESSIONAL’s BC OIL MIRACLE CARE serien og har tidligere teste en hårolie fra samme serien som du kan læse om HER.

1. Jeg vasker normalt kun hår hver 4-5 dag, så jeg foretrækker en shampoo der ikke gør mit hår tungt og klasket. Og her er denne shampoo super skøn….selvom man også kan mærke håret får fugt efterlader det det let og lækkert. Duften er skøn og dufter af sommer, sol og ferie.

2. Så er jeg blevet lidt hooked på spray conditioners, især på strandture eller ved en pool..der gør nemlig underværker at bruge når håret er aller mest udsat.

3. Hårkuren har jeg ladet sidde så længe som muligt med et håndklæde om hovedet, dog nu er det som regel begrænset hvor lang tid det bliver til…men dejligt at give mit hår lidt extra.

Produkterne indeholder argan-olie, der er kendt for sine anti-oxidante egenskaber og for at beskytte håret mod frie radikaler forårsaget af sol, vind, forurening m.m. I serien findes shampoo, conditioner, spray conditioner, treatment og to hårolier til henholdsvis kraftigt og normalt/fint hår.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 86 80 48 11

Så er det ved at være sidste udkald for at deltage i konkurrencen HER

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Schwarzkopf professional - Bc Oil Miracle Care. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.