TESTING TESTING – BEAUTY GADGETS

Jeg har givet mig i lag med at teste denne smarte sag fra Remington…En i-light pro som fjerner uønsket hårvækst på kroppen i op til 6 mdr ved hjælp af intenst pulserende lysteknologi (IPL), som skånsomt får hårsækkene til at gå i dvale, hvilket hæmmer håret i at vokse i en længere periode.

Den skal selvfølgelig afprøves for bloggens skyld, for hvis noget kan afhjælpe hårvækst i op til 6 mdr, giver jeg det gerne et forsøg…for er sikker på jeg ikke er den eneste der ønsker visse behåret områder langt væk!

Er I nysgerrige?

Husk at se med senere på bloggen om du er en af de heldige vindere af en af de HER

Dette indlæg blev udgivet i i-Light Pro - Remmington. Bogmærk permalinket.

18 svar til TESTING TESTING – BEAUTY GADGETS

 1. Astrid skriver:

  Ja!

 2. Tina Irene Povlsen skriver:

  Wauw – op til 6 mdr. – det ville være intet mindre end famtastisk – Sikke et arbejde der her kunne spares – Især fordi man er mørk ses de hår jo bare så meget, og de kommer jo hurtigere retur end man næsten kan følge med til… 😉

 3. Pernille Larsen skriver:

  Jeg er altid nysgerrig, når det kommer til skønhedsprodukter 😉

 4. Henriette skriver:

  Wauw altid spændende, når der kommer noget. Denne vil jeg da også meget gerne prøve!!!

 5. Marlene Høj skriver:

  Ja, for filan! Jeg er en af de ‘heldige’, der skal barbere ben hver dag, fordi mine hår vokser hurtigt.

 6. Helle R skriver:

  Den kan forhåbentlig også afværge de små irriterende røde bastater 🙂

 7. Ibtisam Al Shebillawy skriver:

  Glæder mig til at høre resultatet! Barbering og mig er bare slet slet slet ikke venner:(

 8. Simone Hagemann skriver:

  Hvor ville det altså være skønt, ikke at skulle tænke over barbering så længe! 🙂

 9. Tanja Jensen skriver:

  Uha – det lyder næsten for godt til at være sandt. Hvis det passer, vil jeg nu godt eje den!

 10. Merete Johansen skriver:

  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååååååååååååååååååå……………… hadde jeg bare kunne fått prøve!!!!!!!!!!!!!! Etter å ha brukt feil allergimedisin i maaaaaaaaaaange år, har jeg dessverre fått utruli mykje hår i ansiktet og ikke minst på haka……… ett område på 20gange10 cm på hakepartiet har store, svarte og tykke hår, og hver morgen må jeg fjerne dem med enten napping (auuuuuuuuuuuuu) eller barbering, og barna mine kommenterer det uansett!! Jeg HATER det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Nanna skriver:

  JA! Jeg er meget nysgerrig – fortæl, fortæl 🙂

 12. Jane Tvede skriver:

  wow en fortryllende dejlig præmie at vinde.
  Er helt klart med 🙂
  ♥♥ Deler med største fornøjelse med alle og håber at være den heldige der vinder ♥♥

 13. Lene Haumann Jensen skriver:

  Den lyder til at være lige hvad jeg har MEGET brug for 🙂
  Så jeg vil følge din test meget tæt 🙂 Spændende, giv endelig lyd, hvis du mangler testpersoner.

 14. Lene Haumann Jensen skriver:

  Ved du hvad en så lækker sag koster?
  Jeg har lige tjekket dit link, der er information mv. Men ikke nogen pris.

 15. F. Madsen skriver:

  Ja, i høj grad!

 16. Jo's skriver:

  Jeg tror i høj grad at denne gadget kan være en super løsning for alle os der døjer med HÅR!! Og det tror jeg de fleste af os gør…derfor kontaktede jeg Remmington for at teste det lovende produkt, for tænk engang hvis vi kan blive hårene kvit 6 mdr ad gangen : )
  Desværre er det ikke en konkurrence, men nu tester jeg vidunderet og så må vi se om der lander konkurrence med sådan en sag på bloggen : )

 17. Louise T. skriver:

  Det ville da være fantastisk, hvis det virker – OG hvis den ikke koster en mindre formue 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.