NARS FALL 2012 COLOR COLLECTION

Jeg stødte på makeup brandet “NARS” for første gang i 2001 i Sephora i Los Angeles, Californien. Og jeg har været fan lige siden…desværre er det aldrig vundet helt frem i Danmark, til trods for jeg tror der findes rigtig mange som gerne vil have makeuppen her til igen….Men man har jo lov at håbe.

Manden bag NARS er den anerkendte makeupartist François Nars fra Frankrig. Han drog til New York  og blev kendt som en vovet makeup artist med drøn på farverne. I 1994 lancerede han sit eget makeup brand, som han opkaldte efter sig selv.

Produkterne bære også lidt “sjove” navne, såsom kollektionen “Orgasm”, som i øvrigt er værd og tjekke ud…Se mere HER.

I øvrigt er der “må eje” produkter fra den nye efterårs kollektion fra “NARS”. Den grå matte lak “Storm bird” og det er jo ikke fordi jeg mangler grå lak, men den er SÅ flot. Og den flotte “sheer” læbestift “Autumn leaves”.

Og i næste uge står ugen på FASHION WEEK A/W 2012 og det bliver spændende at se hvad de dygtige makeup artister og hår stylister finder på til catwalken.

Dette indlæg blev udgivet i NARS, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

Et svar til NARS FALL 2012 COLOR COLLECTION

  1. Metteline skriver:

    Orv, jeg elsker NARS! Selvfølgelig deres Orgasm blush, lige som alle andre, men der er bestemt også andre lækre ting. Fx er deres Laguna-bronzer rigtig, rigtig godt – endelig en bronzer, der ikke har et eneste snert af orange, den er brun og meget naturlig. Passer derfor godt til min blege hud.. Deres Pro-Prime smudge proof eye shadow base (langt navn!) er også rigtig, rigtig god. Jeg havde aldrig troet, jeg skulle få min øjenskygge til at holde en hel dag og nat, men det gør den med dette lille mirakel under. Fez er den smukkeste bronzefarvede øjenskygge, det er en anden favorit 🙂 Jeg havde håbet, Sephora ville bringe NARS til DK igen, men sådan skulle det desværre ikke være..men man kan jo håbe, det sker engang! – Den der ‘Storm Bird’-lak er godt nok fin…måske skulle man.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.