FACE OF BEAUTY

Kender  du engelske Tilda Swinton? Hun har medvirket i over 60 film og tv-serie i følge wikipedia i alder af bare 52 år…bl.a. The Deep End, The Beach, The curious case of Benjamin Button.

Udover at være en yderst dygtig skuespillerinde, synes jeg også hun har et af tidens mest dragende og interessante ansigter. Hendes sarte og lidt androgyne look er så forandrerligt til det meget feminine til det nærmest maskuline.

Og som Makeup Artist er der et ansigt jeg særligt godt kunne tænke mig at makeuppe og det er bestemt hendes. Jeg synes nødvendigvis ikke det klassiske og symmetriske ansigt er skønhedsidealet, men det kan være det lidt skæve der giver smukhed til ansigtet. Dette er klart også der min passion ligger som Makeup Artist.

Vind de lækreste produkter fra Bliss hos skønne Anette lige HER

Jeg er nysgerrig….Hvad er skønhedsidealet for dig?

Dette indlæg blev udgivet i EXTRA, Tilda Swinton. Bogmærk permalinket.

5 svar til FACE OF BEAUTY

 1. Ida skriver:

  Bare lige for at gøre “uretfærdigheden” over, hvor godt hun ser ud større, så er hun altså 52 år gammel! Yep – 52 (eller det bliver hun i år!)

  Hun er nu virkelig fantastisk, en ufattelig talentfuld skuespillerinde, stilfuld og skøn er hun også.
  Tror mit yndlings “Tilda-look” er fra filmen Constantine, hvor hun spiller ærkeenglen Gabriel. Er englen mand eller kvinde – ung dreng eller voksen pige? Det er så fedt et look.

  For mig er et skønhedsideal ikke et “smukt” udseende som sådan. Skønheden for mig, ligger i, at man kan se glæde i et ansigt.
  Skønhed er også for mig blevet bibeholdelsen af det naturlige! Et ansigt der naturligt repræsenterer det liv og den erfaring livet har budt.
  Og så elsker jeg “interessante” ansigter. Ansigter med udstråling, ligesom Tilda Swinton, der har så mange forskellige facetter og dermed udtryk. Det er fascinerende og noget jeg kan kigge på i timevis.

  • Jo's skriver:

   Det er hermed rettet…en slåfejl ud på de sene nattetimer – Tak : )

   Jeg er også vild med hendes lidt nøgne look hvor man ikke rigtig ved om hun er det ene eller andet, netop som Constantine. Skøn kommentar Ida : )

   Kh Jo

 2. Nanna skriver:

  Hun er fantastisk smuk, på sin helt egen måde. Hendes ansigt er meget dragende.

 3. Christina skriver:

  Skønhed er når man hviler i sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.