FOLLOW ME…..

Håber I har haft en skøn weekend?

Min weekend bragte mig en tur til smukke Svendborg for at møde en af jer søde læsere….hvis du er nysgerrig, kan du se hvem lige HER. Der var nemlig lige noget med hår, makeup og et bryllup.

Denne uge byder jo på en masse spændende ting i forbindelsen med modeugen, men så meget rundt omkring når jeg ikke… jeg skal nemlig styler til et album cover, makeuppe til musikvideo, møde endnu en brud til prøve, makeuppe til portræt, photo shoot med smukke Diane og dygtige fotograf Peter og sidst men ikke mindst glæder jeg mig rigtig meget til at møde nogle af jer læsere til makeup workshop i aften.

Ved du i øvrigt du kan følge bloggen og jeg på forskellige sites og apps:

1. Hvis I vil følge lidt mere med i ugens photo shoots, shows, events  m.m. så kan I følge mig på Instagram under josmakeupblog, hvor jeg løbende tager billeder at det jeg nu sysler med. Men der er også billeder af alt muligt andet…mine drenge, mad (er et rigtig madøre) haven og m.m.

2. Jeg pinner lidt af hvert på Pinterest, bl.a. noget af mit arbejde og hvis du har lyst kan du følge mig HER.

3. Bloglovin er en måde at følge blogs på og hvis du ikke ved hvor du skal samle dine ynglings blogs er det en måde at gøre det på. På Bloglovin finder du bloggen HER.

4. Bloggen er selvfølgelig også på facebook, hvor jeg opdatere dagligt med nye indlæg og andre ting som jeg synes er værd at dele med jer – Facebook siden finder du HER.

Hvis du kunne tænke dig jeg følger dig, Så læg gerne et link i kommentarfeltet ♥

Dette indlæg blev udgivet i EXTRA, Follow me.... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.