PURE COLOR VIOLET UNDERGROUND

Jeg er altid spændt på at se de forskellige looks fra de forskellige makeup brands. Det er både spændende og inspirerende, så denne tid omkring modeugen både nu og i februar dukker der looks op der er med til at sætte “trenden” for makeuppen. Jeg bruger look’sene til at blive inspireret med farver, former og udtryk.

Der bliver også her under modeugen i København kreeret spændende looks af nogle af landets dygtigste makeup artister som Sidsel Marie Bøgh og Anne Staunsager, som jeg håber at kunne vise lidt mere af herfra modeugen.

Her er det Estee Lauder’s svar på efteråret i smukke lilla nuancer blandet med mørk dyb blommefarve. Egentlig er jeg ret stor fan af Estee lauder ofte også bruger asiatiske modeller, som jeg personligt synes har de mest spændende ansigter at makeuppe – Mon jeg skal have mig en blommefarvet læbestift denne vinter?!

Og så var der lige en vinder der skulle trækkes at en smukt armbånd fra Jewlscph og en flot gloss fra Bare Minerals:

Nathalie Christina…heldige dig – send mig en mail med din adresse

Dette indlæg blev udgivet i Estee Lauder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.