NAKED LINER – A BEAUTY TIP

Makeup artisterne har mange gode små fif og dette er slet ikke et nyt et af slagsen. Lys liner på den våde kant for at åbne øjet er ingen nyhed, men har du overvejet at bruge en meget neutral hudfarvet liner i stedet for?! For egentlig kan den hvide liner godt virker ret så unaturlig og synlig til en almindelig dagsmakeup, men derimod passer den godt til scenemakeup, såsom teater og catwalk, hvor det er nødvendigt at fremhæve ansigtet lidt mere.

Prøv med en naturlig nuance i stedet for….min gamle concealerliner fra Face Stockholm jeg har fundet frem er faktisk en tand for lys til en naturlig dagsmakeup synes jeg, men derimod “Naked Liner” fra MAC er faktisk et rigtig godt bud på en helt naturlig farve….egentlig er den beregnet til læberne og er en lipliner, men det skal man nu ikke lade sig skræmme af.

Fordelen ved at bruge en lys/neutral liner på den våde kant i øjet er selvfølgelig for at åbne øjet, så det virker større, men mange kan også have en tendens til at være lidt mere rødlig enten fra naturens side eller ved for lidt søvn.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, MAC. Bogmærk permalinket.

2 svar til NAKED LINER – A BEAUTY TIP

 1. Julia skriver:

  Smart! Det må prøves. Vil du forresten ikke anbefale nogle gode øjendråber, som frisker øjet op og dæmper røde linjer? Min øjne er tit lidt trætte…

  • Jo's skriver:

   Selvfølgelig har jeg det ; ) Har faktisk skrevet om for rigtig lang tid siden produktet er Visine og få på apoteket i håndkøb (http://josmakeupblog.dk/2011/03/04/visine-get-the-red-out/). Ellers er Berberil fra tyske apoteker lige så effektivt og vist nok også lidt billigere, men du er sikkert allerede landet i DK igen : ) Det køber jeg i hvertfald altid med hjem når jeg i Tyskland.

   Produkterne er vist bare ikke så gode at bruge dagligt, men kan jo gøre det vis man skal noget særligt og lige har brug for et øje “touch up”. Og ellers kan saltvand eller sterilt vand vel også bare give en lindrende effekt af en træt øje, dog uden af det får blodkar til at trække sig sammen : )

   Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.