BOOST YOUR FACE WITH ZINOBEL

Kan godt blive helt stolt over hvor dygtige vi er blevet herhjemme både til hudpleje og makeup, med mærker som Zinobel, Purely Professional, Rudolph Care, Organics, Organic M.A.K.E og flere, som ikke bare producere kvalitet, men også med omtanke for miljøet og vores hud… “Thumps Up” for det

Op til Danish Beauty Awards 2012 skrev jeg om et dansk produkt “Organic Boost” fra Zinobel som var nomineret til Årets danske produkt…nu har jeg selv fået testet produkterne og er ellevild (også ham derhjemme, som har “lånt uden at spørge først!).

Sætter stor pris på gennemskueligheden i produkterne og overraskelsen over hvor fin min hud føles efter bare et par måneders brug. for at nævne et par af produkterne, så er ansigtsvasken som er helt fantastisk og mild, vidunder serummet som i den grad virker opstrammende og olien som er det skønneste extra plejende boost til huden, håret, neglene (og børnene – udslæt, tørre pletter m.m.).

Jeg er heller ikke den eneste der har fået øjnene op for herlighederne, for da jeg talte med en af Danmarks bedste makeup artister Sidsel Marie Bøgh for kort tid siden, sagde hun at hun også var fan og glad bruger af produkterne.

Og passionen er stor for Joan, som er kvinden bag de skønne produkter…..

Hvem er du egentlig, Joan:
Jeg er et menneske der holder meget af dyr og naturen, og er udendørs så snart chancen byder sig, – her tæller også dejlig ferie og ophold på hyggelig fortovsrestaurant med.
Ellers er jeg uddannet civiløkonom og har tidligere arbejdet 5 år som produktchef hos Merrild Kaffe og faktisk stået for lanceringen af Pickwick te i Danmark. Derefter 18 år hos det LEGO-relaterede fima Blue Hors, som leder at deres afdeling for specialfoder og plejemidler til heste. Min mand og jeg har ved siden af drevet DV heste stutteri i 25 år. Og så har jeg siden gymnasiet være interesseret i biokemi.

I 2011 startede du dit eget firma Zinobel, økologiske anti-aging hudpleje. Hvorfor gjorde du det?
Under arbejdet med hestefoderet har jeg læst 100-vis af videnskabelige artikler om næringsstoffer, og er stødt på mere og mere seriøs dokumentation om næringstoffer til hud. At noget rent faktisk kan optages og hvordan det virker på huden. Vildt spændende synes jeg! Så jeg kastede mig over at forske intenst i det. Samtidig var jeg meget imod de skadelige stoffer man stadig finder i hudplejeprodukter. Jeg gik derfor i gang med at lave noget til vores egen familie som jeg var sikker på var helt rent, og havde de rigtige virksomme ingredienser i rigelige mængder, og sådan at produkterne reelt kunne gøre noget godt selv for ude-menneskers hud.

Fremstiller du stadig selv produkterne i køkkenet?
Nej, slet ikke. Jeg har fået et rigtig godt samarbejde med en erfaren jysk producent, hvis dygtige kemiingeniører hjælper med at få detaljer på plads og producerer det for mig.

Hvad er kendetegnende ved Zinobels Organic Boost produkter?
Jeg ville gerne have en lille overskuelig serie, der ved anvendelse på kryds og tværs kunne berige alle hudtyper,- ung, moden, tør, uren, sart osv.. Der er benyttet en række økologiske olier, alle med gode, men forskellige egenskaber for huden, således at de supplerer hinanden og virker meget bredt. Produkterne indeholder desuden vitaminer og flere andre næringsstoffer, – nogle af de mest effektive kendte til dato. Man kan sige, at man giver huden en ”sund og alsidig kost”, – samme princip, som når man spiser sundt.
Det er produkter med højeste anti-aging kvalitet, de er drøje og lette at arbejde med, og det er ingredienserne der tæller, ikke duft eller fancy emballage.

Indeholder alle produkterne de samme ingredienser?
Produkterne indeholder langt hen ad vejen de samme gode basisingredienser, men har desuden hver deres unika, som gør dem egnede til specielle formål. Det hele er jo møntet på at få et sundt og frisk udseende og holde rynker mest muligt på afstand, og uden at belaste sig selv eller miljøet unødigt.

Serien består af dagcreme, natcreme, ansigts serum, ansigts olie, ansigts solbeskyttelse og ansigtsrens.
Vil du vide mere om produkterne kan du klikke HER. Følg også Zinobel’s facebook siden HER og “LIKE”…jeg liker : )

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/SKINCARE, Zinobel Organic Boost. Bogmærk permalinket.

5 svar til BOOST YOUR FACE WITH ZINOBEL

 1. Lilla Wessel skriver:

  fantastisk præmie

  • Jo's skriver:

   Det er desværre ikke en konkurrence : ) Men vi kan jo have lov til at håbe at der komme én med så skønne produkter : ) Kh Jo

 2. Helle R skriver:

  Lyder voldsomt spændende. Tak for info 🙂

 3. Pingback: ORGANIC BOOST – GIVE AWAY ♥ | Jo's Makeup Blog

 4. Karin Christensen skriver:

  Lyder til at være nogle super lækre produkter <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.