MAKEOVER – LINDA

 

Linda var i makeover fælden forleden og fik airbrushet foundation og blush, imens resten blevet makeuppet på sædvanligvis.

1. Lineren er blommefarvet og en farve vi helt sikkert kommer til at se meget mere til dette forår og vinter. Og i øvrigt rigtig flot til grønne øjne som Linda’s. Har skrevet om det tidligere på bloggen, men prøv noget nyt og prøv en ny farve liner frem for de gængse farver, som grå, sort og brun.

2. Jeg ved alle elsker smokey eyes, men prøv at skab en lidt mere dramatisk effekt og som samtidig kan virke som et øjeløft. Mørkt i yderste øjenkrog og ton skyggen op i lineren.

3. Hold det meste af øjenlåget lyst, det giver effekten af at det virker større. (God tommelfingeregel – der mørkt trækker indad og gør mindre og alt der er lyst gør større og trækker udad.

Der er stadig en enkelt plads tilbage på Makeup workshoppen 20. august (dette er også den sidste i denne omgang) – klik for mere info om hvordan du deltager HER.

Dette indlæg blev udgivet i MAKEOVERS. Bogmærk permalinket.

20 svar til MAKEOVER – LINDA

 1. Louise T. skriver:

  Hold da op en forskel 🙂 FLOT!

  • Jo's skriver:

   Mange tak Louise….det er jeg meget glad for du synes : ))) Og makeup kan virkelig gøre en forskel og det er også derfor jeg elsker makeovers : )))

 2. Nanna skriver:

  Smukt! Kan du anbefale nogle gode blommefarvede linere? Jeg har nemlig også grønne øjne og er vældig interesseret 🙂

  • Jo's skriver:

   Så skal du have en blommefarvet liner : ))

   Jeg bruger både “teknakohl liner” “purple dash” som er lilla, men stadig mere over i en blommefarve, men også øjenskyggerne “sketch” fra MAC og “diva” fra Make Up Store (de kan jo bruges både som skygge og liner)…i øvrigt er Make Up Store værd at tjekke ud, de har nemlig gode liner blyanter (mine all time favoritter – kvalitet i top) og i øvrigt må jeg vist selv et smut forbi deres biks på Fisketorvet i denne uge og se om jeg kan finde en blommefarvet liner hos dem : ))

 3. Baysen skriver:

  Så fint!
  Jeg hopper med på Nannas spørgsmål! Jeg blev i vinter anbefalet at bruge blommefarvet liner, men jeg har endnu ikke fundet nogen, der sådan passer helt rigtigt i farven. Jeg kan nemt finde lilla linere, men ofte med rødelige/pinke undertoner, hvilket jeg helst skal undgå for ikke at få for røde øjne.

  • Jo's skriver:

   Prøv at se på de farver jeg har skrevet til Nanna…hvis du stadig synes de er ved siden af, så skal jeg nok gå på jagt efter den helt rette til dig : )))

 4. Jasmina skriver:

  Flot og virkelig lækkert makeup 🙂

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Jasmina…det er jo altid lidt grænseoverskridende at lægge sit arbejde på bloggen, men bliver så glad når jeg er så heldig at få så søde kommentarer TAAAAAK : )

 5. Henriette skriver:

  Hvor er det flot 🙂
  Var hun ikke super tilfreds med resultatet?

  KH Henriette

  • Jo's skriver:

   Taaaak…det er jeg meget glad for du synes : ))) Jo hun var rigtig glad…og sjovt hun troede ikke hun var fotogen og så var hun SÅ flot på alle billederne og SÅ naturlig : ))

 6. Anette skriver:

  Du dygtige, dygtige makeup-menneske! Jeg var jo lige så heldig i går.

  • Jo's skriver:

   Tusind tak Anette…det var mig der var heldig at tilbringe gode timer i dit altid skønne selskab : )) Kh Jo

 7. Linda skriver:

  Tak Jo fordi du fik mig så smuk, når man ser på før billedet, skulle man ikke tro det var muligt. Men du er så sød og dygtig 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg har ihvertfald ikke gjort dig smuk…det er du jo bare helt af dig selv : )) Og sød og dygtig kan du selv være :))) – Kh Jo

 8. Sabina skriver:

  Smukt 😉 – airbrush giver en fantastisk finish – men jeg kunne godt tænke mig at vide om der er mulighed for at få det til hjemmebrug her i danmark?

 9. Det’ lækkert !

  Hvad har du gjort ved hendes bryn ? 🙂

  //K

  • Jo's skriver:

   Jeg har egentlig bare tegnet dem op med en pensel og øjenskygge…de ser også bare rigtig flotte ud : ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.