ORGANIC BOOST – GIVE AWAY ♥

Jeg har løbet benene af mig selv og svunget sminkekosten en hel del denne uge, så derfor har I været snydt for indlæg….men en konkurrence skal I i hvertfald ikke snydes for. Jeg har nemlig fået lov til at udlove hele herligheden fra Zinobel til en heldig vinder. Sættet består af 6 produkter til en værdi af knap 1700 kr og man må tilmed selv vælge om man er vil have dagcreme og natcreme med eller uden duft.

Læste du i øvrigt om min anmeldelse af produkterne HER….

Alt det du gerne vil vide om produkterne:

Dagcreme, Zinobel Orgainc Boost Day no. 1: Dagcremen skal fugte og beskytte mod vejr og forurenings nedbrydning af huden.  Her er bl.a masser af forskellige antioxidanter, der angriber affaldsstofferne (de frie radikaler) fra alle vinkler, så de skader og nedbryder huden mindst muligt. Desuden gode beskyttende næringsrige olier, herunder flere med naturligt solfilter, samt fugtgivende hyaluronsyre og beskyttende beta-glucan og vindruekerneekstrakt.

Natcreme, Zinobel Organic Boost Night no. 1: Natcremen skal hjælpe huden med at regenerere. Det er om natten når vi sover REM-søvn huden genopbygges. Så ideelt med næringsstoffer målrettet til det.  Gode regenerende olier, beta-glucan, hyaluronsyre, collagendannende peptider, og ikke mindst A-vitamin sørger for dette.

Ansigtsolie, Zinobel Organic Boost Intense repair Oil: Her er en olie unikt sammensat af 4 økologiske superolier med helt forskellige egenskaber, nemlig hybenkerneolie (rig på bl.a C-vitamin og det allerbedste A-vitamin), gulerodsolie (rig på carotenoider), macadamianøddeolie (rig på E-vitamin og fedtstof identisk med hudens eget sebum) og granatæbleolie (rig på flere meget effektive og beskyttende antioxidanter). Olierne er dokumenterede mod rynker, pigmentforandringer, ar og solskader (photo-aging).  Intense  Repair Oil anvendes om vinteren i kulde og tørt indeklima, og om sommeren  efter solpåvirkning, hvis man har tør hud, eller bare godt kan lide olier.

Serum, Zinobel Organic Boost Instant Care Serum.
Nomineret til Danish Beauty Award 2012, som Årets danske produkt:
Denne serum kan både bruges som anti-aging forstærker til moden hud og til afhjælpning af uren hud hos unge. Desuden som øjengele og ved solskader. Hvis det lyder sært kan man tænke på, at gode fødevarer både er sunde at spise for unge og ældre.

Serummet her indeholder maksimale mængder af beta-glucan, hyaluronsyre og vindruekerneekstrakt. Beta-glucan er udvundet fra gær og er et helt særligt stof, der kan gå i forbindelse med vores immunforsvarsceller og booste dem til at gå på arbejde, dvs. at rydde op i affaldstoffer. Desuden fremmer det produktionen af collagen. Hyaluronsyre er et sukkerstof, vi især har naturligt i vores led, hud og øjne. Det er den stærkeste fugtbinder man kender. Vindruekerneekstrakt indeholder meget stærke antioxidanter, – er opstammende, reducerer karsprængninger og eliminerer frie radikaler. Serummet indeholder desuden betydelige mængder af økologisk Aloe Vera og stabilt C-vitamin.
Man skal lige skal vænne sig til duften af serummet, der lugter svagt af gær pga. det høje indhold af beta-glucan. Farven stammer fra vindruekerneekstraktet. Serum bruges under et af de øvrige produkter.

Solbeskyttelse, Zinobel Organic Boost Facial Sun Care SPF 30: Når man går ud i solen er det vigtigt at være godt beskyttet. Både mod UVB strålingen der giver synlig solskolding og mod UVA strålingen, der er usynlig og laver langtids-ulykker dybt nede i huden. Her anvender vi kun fysisk solfilter, effektivt mod UVA/UVB, det mindst usunde, det som anbefales til børn.
Det er kombineret med gode olier der modvirker såkaldt photo-aging og den stærke antioxidant vindruekerneekstrakt samt beta-glucan der effektivt eliminerer solens skadevirkninger i dybden. Denne solbeskyttelse fedter ikke og har ingen duft. En ansigtssolcreme må gerne være lidt sej, så man er sikker på at få den beskyttelse man går efter. Denne hvidter lidt, – det gør fysisk solfilter altid, med mindre det er behandlet på måder jeg ikke ønsker i denne rene serie. Men det hvide skær fortager sig hurtigt og produktet virker meget effektivt. Faktor 30 forhindrer ikke at man bliver brun. Det går bare langsommere og holder længere.

Cleanser, Zinobel Organic Boost Deep & Gentle Foaming Cleanser: Huden bør renses af hver aften for make-up og dagens forurening. Mildt og uden at forstyrre den naturlige balance. Det sker her med naturbaserede fosfatfrie sæbestoffer og en række urter der både er rensende, antiseptiske, antiinflammatoriske og beroligende for huden.  Huden føles dejlig ren og frisk efter rensning og uden udtørring.

For at deltage skal du blot lægge en kommentar til indlægget her og du er meget velkommen til at  kaste et like på Zinobels facebook side HER og hjemmesiden finder du HER.

Jeg annoncere en vinder her på bloggen onsdag d. 23.8 og husk endelig at tjekke om du har vundet. Og så efterlyser jeg lige to vindere af de sidste to konkurrencer Nathalie Christine og Tina Irene Poulsen.

Dette indlæg blev udgivet i Zinobel Organic Boost. Bogmærk permalinket.

204 svar til ORGANIC BOOST – GIVE AWAY ♥

 1. Malene skriver:

  Jeg deltager 😀 Det lyder som nogle virkelige fantastiske produkter.

 2. Lene Haumann Jensen skriver:

  Så lækker en præmie 🙂
  Vil elske at kunne forkæle min hud med så dejlige produkter 🙂

 3. Heidi skriver:

  Kunne godt tænke mig at prøve et nyt dansk økologisk hudplejemærke…

 4. Rosemarie Rasmussen skriver:

  Lyder godt nok som ren luksus for huden:) og min hud trænger til lidt luksus så jeg vil rigtig gerne vinde:)

 5. Mia Vildbrad skriver:

  Først og fremmest god weekend til alle 🙂
  Sikke en lækker præmie – den tror jeg vil passe fint ind hjemme hos mig.

  Knus
  Mia

 6. Mille Mortensen skriver:

  Det kunne virkelig været lækkert at vinde alt det

 7. Ditte Vallø skriver:

  Mumsfilibaba dem kunne jeg da godt lige bruge 😉

 8. lina skriver:

  yeah;)

 9. Regitze skriver:

  Lækkerier!!!! Især faktor30 til os blege danskere 😉

  Jeg krydser fingre.

  x Regitze

 10. Pia Hansen skriver:

  Juhuuuu lækre produkter dem vil jeg rigtig gerne vinde 🙂 jeg deltager med aller største fornøjelse i denne lækre konkurrence 🙂

  følger også med på Bloglovin

  Ha en fantastisk lækker dag / weekend

 11. Christina Bock skriver:

  Det er godt nok en lækker præmie! Den vil jeg gerne vinde 🙂

 12. Kvium skriver:

  Århh mand. Det var da den lækreste præmie!! Krydser alt hvad jeg kan 🙂

 13. Bente skriver:

  Jeg er med. Lyder fantastisk. Kan cremerne afløse Dermalogica hvis jeg er heldig.

 14. Jeg krydser fingre for de andre denne gang ! 🙂

  //K

 15. Natalia C skriver:

  Det lyder da spændende 🙂 Jeg er også med 😉

 16. Karolina skriver:

  Uhh de lyder lækre alle de cremer, serumer og olier, dem vil jeg gerne være med i lodtrækningen om! God weekend 🙂

 17. LotteR. skriver:

  Det lyder helt vildt lækkert!

 18. F. Madsen skriver:

  Yai!

 19. laila bindzus skriver:

  yes deltager gerne om disse lækre produkter og god weekend til alle

 20. Gitte Sommer skriver:

  Lyder som en super lækker præmie – det ville være lækkert og prøve. Har lige været inde på hendes side på facebook og på hjemmeside og læse og det lyder rigtig godt
  Krydser
  god weekend

 21. Anne s skriver:

  Deltager!!!!!!

 22. Louise T. skriver:

  Lækkerier 🙂 Især Zinobel Organic Boost Intense repair Oil eller Zinobel Organic Boost Instant Care Serum lyder som om det kunne blive en familiesucces herhjemme med både begyndende “fine linier”, pigmentskader, teenagehud og mandehud 😀

 23. Maiken skriver:

  Jaaaaa 🙂

 24. Lilla Wessel skriver:

  ja tak 😉

 25. Jane K skriver:

  Så lækker præmie! Håber jeg er heldig 🙂

 26. Linda skriver:

  Skøn præmie, jeg vil da også gerne være med 🙂

 27. Kjerstine larsen skriver:

  Wow jeg krydser fingre, tak for en god Blog!

 28. Tina Irene Povlsen skriver:

  Igen øser du ud af en lækker Give Away – Wauw 🙂
  Du skriver at du off.gør vinder onsdag den 23.8 – men den 23.8 er torsdag. Jeg er 100 % sikker, fordi jeg har føz’dag der 🙂 Ville da være skønt med en ekstra pakke på dagen, selv om man jo ej kan forvente at få både i pose og sæk… 🙂

 29. Sisse Marie skriver:

  Årh dejligt der kommer mere og mere af naturlige produkter, der fir for alt muligt skidt.

 30. Kira B. skriver:

  Ihhh hvor er der en skøn præmie!!!

 31. Gunhild Degn Østergaard skriver:

  Er med da. For pokker det ser ud til at være kræs 😀

 32. Anja Sand+Bjerre skriver:

  Nøj altså.. det vil jeg virkelig gerne vinde! Jeg er allerede fan af dem på Facebook 🙂

  God weekend allesammen!

 33. Tine K skriver:

  Det er godt nok en lækker præmie. Krydser fingre i Aarhus. God fredag derude.

 34. Dorte Daugaard skriver:

  Endnu en lækker præmie! Jeg smider et lod i puljen

 35. Nina Maj skriver:

  Super lækker Præmie 🙂

 36. Romstad skriver:

  Lyder super godt. Ha en dejlig weekend!

 37. Helle G. skriver:

  Jeg leder stadig efter en ansigts-serum og -olie, som mit ansigt og jeg kan forelske os helt i. De her lyder meget lovende, så jeg smider fluks mit lod i hatten 🙂

 38. Marlene Høj skriver:

  Skøn præmie – Som jeg sikkert kan få brug for, når min barsel, der har varet i lidt over 2 år, slutter… Jeg frygter at komme tilbage til virkeligheden!

 39. maibritt jeppesen skriver:

  Jeg deltager 🙂 jeg er sikker på at min mor ville blive glad for disse ting 🙂

 40. Maiken Kristensen skriver:

  Lækker præmie!

 41. Nanna H. skriver:

  Lækre produkter!! :))

  // Nanna H.
  http://www.blogbyhau.com

 42. Maria S skriver:

  Jeg krydser fingre for at være heldig. Det lader til at være nogle rigtigt lækre produkter ud fra din anmeldelse. Specielt dagcremen med solfaktor lyder som et hit.
  Go’ weekend.

 43. Sara Kjeldsen skriver:

  Lækre produkter. Krydser fingre.

 44. Sidsel skriver:

  Uh det lyder lige præcis som noget min hud kunne bruge! Skøn præmie 🙂 Go weekend derude!

 45. Pernille Aaby skriver:

  Et serum til uren hud lyder perfekt til mig 🙂

 46. Mette K. Frederiksen skriver:

  Se det ville ikke være dårligt 🙂

 47. jenny clausen skriver:

  ihhh nu vil jeg altså snart være heldig at vinde en af dine fantastiske konkurrencer! 100 gang må være lykkens gang!:-) hvis jeg vandt ville jeg dele med min mor da hun bestemt trænger til lidt forkælelse ovenpå at have født os 5 børn og aldrig haft noget luksus så jeg krydser hermed poter:-) xxxx

 48. Julie Wennike skriver:

  Lad os lige give et klap på skulderen til de nye lækre danske producenter der er kommet på markedet indenfor skønhedsbranchen. Der er god karma og energi over de naturlige produkter uden parfume og parbener og andet gøjl.

  Jeg deltager også meget gerne og vil elske at forkæle mig selv med disse lækre produkter.

  God solskins weekend.

 49. Dorthe K skriver:

  Et lod herfra:-)

 50. Lea skriver:

  Lækkert 🙂
  Jeg vil gerne deltage.

  Både olien og dagcremen kunne være godt til min tørre tørre hud

 51. Louise Dreyer skriver:

  Fed konkurrence!! Jeg har hørt rigtig godt om produkterne fra Zinobel, men har ikke været så heldig endnu, at få lov til at prøve dem. Derfor håber jeg da rigtig meget på, at være den heldige vinder.

  http://www.streetcoutureblog.com/

 52. Katrine skriver:

  Det ser lækkert ud 🙂

 53. Nanna skriver:

  Lækkerier! Intet mindre 🙂

 54. sissel skriver:

  Lækkert give away, deltager selvfølgelig 😉

 55. Louise SJ skriver:

  Øj hvor lyder sagerne lækre! jeg krydser mine fingre 😀

 56. amalie skriver:

  dejligt 🙂

 57. Det kunne da være lækkert at prøve produkterne på egen hud 😀

 58. Winnie skriver:

  ÅÅåååå jeg krydser mine finger!

 59. Tanja Mathiasen skriver:

  Hvor er det dog en fantastisk lækker give-away!!! Det ville være så skønt! Mvh. Tanja Mathiasen, jan-mathiasen@stofanet.dk

 60. katrine vorum skriver:

  Haps, det lyder lækkert! Jeg er på den uden perfume 🙂

 61. Anne Katrine skriver:

  Uh, det lyder lækkert 🙂

 62. annette smed skriver:

  LIGE HVAD JEG TRÆNGER TIL 😉 LÆKKER KONKURRENCE OG BLOG 😉

 63. Iman chnaiti skriver:

  Ej ej hvor ku jeg godt tænke mig at vinde sættet
  Nu hvor man er løber tør for produkter og penge

  Mange knus
  Iman

 64. Katrine H. skriver:

  Ih, jeg må altså prøve lykken hos dig 😀 Og rigtig hyggeligt at møde dig og dine søde drenge forleden 🙂

 65. Ghita skriver:

  Spændende nye produkter! Tak for altid at give inspiration.

 66. Heidi skriver:

  Sikke en fin give away(:
  Vil meget gerne deltage.

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde 2 lækre skønhedsprodukter(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-9.html

 67. kirstine t skriver:

  lækre sager – det ville ikke være dårligt at vinde dem

 68. Elisabeth Falck skriver:

  Voldlækker giveaway! Man kan da ikke lade være med, at håbe på, at se ens navn i et vinderindlæg!

 69. BETINA ZACHARIASEN skriver:

  Ohhh la la…Fantastisk gevinst…De lyder rigtig rigtig lækre..Kender ikke mærket, men sværger til ØKO,, så det kan kun være godt!!;O)

 70. Diala skriver:

  Count me in!

 71. Baysen skriver:

  Endnu engang disker du op med lækre sager! Krydser fingre for mit held!!

 72. Sabina skriver:

  Lækkert – ser spændende ud… er altid interesseret i at prøve nye ting. Tvivler på at jeg vinder, da jeg er velsignet med held i kærlighed, ikke spil, men man har jo lov at håbe 😉

 73. Eva skriver:

  Skøn konkurrence!
  I’m in ;0)

 74. Julie JT skriver:

  Count me in!

 75. Lissen Andersen skriver:

  Hej!! jeg vil gerne deltage!! skøn serie!!

 76. Anna Christiansen skriver:

  Krydser fingre!

 77. christine matz skriver:

  Vil meget gerne deltage! 🙂

  se også mine give-aways 🙂

 78. Denise Pedersen skriver:

  I’m in for the win 😉

 79. Helle skriver:

  Kender ikke produkterne, men hvad jeg læser er de løsningen til alle mine skavanker der er kommet med alderen. Fugt er helt klart noget min hud mangler og mine charmestreger vil glæde sig til at blive glattet ud. Solcreme har jeg aldrig været godt til at bruge, så der er virkelig stor farveforandringer i min hud, samt ar fra teenageårene 🙂 det er en gevinst jeg vil sætte virkelig stor pris på og gerne med duft 🙂 rigtig god weekend 🙂

 80. Frk. Hansen skriver:

  Det er svært ikke at blive fristet af lækre økologiske produkter!
  Især dagcremen og solbeskyttelsen lyder som lige noget for mig 🙂
  Håber virkelig jeg er heldig her.

  Hilsen Frk Hansen

 81. Simone Hagemann skriver:

  Jeg ville virkelig elske at kunne forkæle min hud med disse produkter! 🙂

 82. Gitte Frigaard skriver:

  Åhh det ville da være selforkælelse at kunne smøre ens hud ind i de lækkerier. Jeg har self. Delt på facebook og er fan hos Zinobel. God weekend

 83. Lone H. skriver:

  Det lyder som en rigtig spændende hudplejeserie. Den kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde.
  God weekend 😉

 84. Louise skriver:

  Lækkert 🙂

 85. Sandra skriver:

  Jeg deltager. Lyder spændene! (:

 86. Knudsen skriver:

  Lækker lækker lækker – jeg deltager meget gerne om herlighederne 🙂

 87. Caroline skriver:

  Det kunne jeg godt bruge!

 88. Rie skriver:

  Ih sikke en god konkurrence 🙂 sådan nogle lækre produkter må meget gerne stå på min hylde 😀

 89. Cathrine B skriver:

  Det kunne være fedt at prøve 🙂

 90. kirsti skriver:

  lækker giveaway! I’m in!

  Kig forbi mine giveaways

 91. Dorthe skriver:

  JEg er med:-)

 92. Karoline skriver:

  Jeg krydser fingre 😀

 93. Mette K skriver:

  Nice, jeg er med 🙂

 94. Katrine Guldbæk skriver:

  Super fin præmie. 🙂 Har læst din anmeldelse og jeg synes at produkterne lyder vildt lækre.

 95. Mie Skriver skriver:

  Deltager gerne – lyder som nogle gode produkter!:)

 96. Maria Seidelin skriver:

  Endnu engang en lækker giveaway <3 Lyder virkeligt som nogle lækre produkter – har også liket deres FB-side så jeg ikke går glip af spændende opdateringer. Dig følger jeg naturligvis stadig 😉
  GOD WEEKEND <3

 97. Rikke skriver:

  Dét var ellers noget af en give-away! Jeg kunne godt tænke mig at smøre mit ansigt i serum, – det lyder som et godt produkt ;0) Jeg krydser fingre. Hilsen Rikke

 98. Amalie skriver:

  Det lyder godt nok lækkert. Har døjet med acne i 12 år (siden jeg var 10!) og den har desværre været udsat for et hav af “mirakel”-cremer anbefalet af lægerne, som ikke resulterede i andet end en kort periodes forbedring hvorefter huden blev endnu værre, tørre og mere ødelagt end før..
  Måske det kunne være noget at skifte til noget mere naturligt, de produkter ser i hvert fald virkelig lækre ud!

 99. Lena Friis skriver:

  Rigtig flot præmie. Det er dejligt med et produkt til alle hudtyper. Kan godt lide produkter, der ikke belaster min hud og miljøet 🙂 Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige der kan forkæle min krop.

 100. Kristina K skriver:

  Fantastiske produkter, dem vil jeg gerne teste;-)

 101. Rikke FM skriver:

  Please lad mig blive den heldige vinder af disse alt for lækre produketer.

 102. Lene Haumann Jensen skriver:

  Så krydses alt hvad krydses kan <3 Selv min lille hund ligger med krydsede poter 🙂

  Vil SÅ gerne prøve at blive den meget heldige vinder 🙂

 103. Karin Christensen skriver:

  Jeg napper et kæmpe lod i puljen <3 Efter at have læst dit indlæg om produkterne har jeg virkelig fået lyst til at prøve dem <3
  God weekend
  kærlig hilsen ¨
  Karin Christensen

 104. Stine skriver:

  Uhh det ville jeg gerne vinde 🙂

 105. Gitte Fabrin Olsen skriver:

  oiiii, det kunne bare være fedt at vinde det….håber, håber, håber

 106. Line skriver:

  Det kunne jeg rent faktisk godt tænke mig at vinde ;D

 107. Christina skriver:

  Meget stilfuldt design. Men sjovt det mest bliver solgt i hestebutikker 🙂 Vi andre ikke hesteintersseret vil også have fingerne i det. 😉

 108. Sara skriver:

  Lyder vitterligt som kvalitetsprodukter. Ville blive vildt glad for at vinde og få lov til at prøve dem 🙂

 109. Karen Monies skriver:

  Imponerende præmie! Jeg vil meget gerne være med i lodtrækningen om de lækre produkter.
  Dbh Karen

 110. Didda skriver:

  Ej hvor lyder det bare vildt lækkert! Jeg er med 😀

 111. Anne GA skriver:

  Hep hey, de produkter lyder super lækre og jeg krydser fingre!

 112. Laura G. skriver:

  Det lyder som nogle rigtig lækre produkter! 🙂

 113. Karen Elisabeth skriver:

  Jeg vil meget gerne prøve lykken… Det ville være skønt at få muligheden for at prøve et nyt skønt produkt af :0)

 114. Lene skriver:

  Ih lækkert! Jeg krydser fingre 🙂

 115. Stefanie skriver:

  Ej hvor er det bare en lækker giveaway!!!!!!!!!!
  Krydser alt hvad jeg har.

  xoxo

  Jeg har i øjeblikket en giveaway kørende på min blog, og du er velkommen til at tage et kig 🙂 http://fashionbystefanie.blogspot.dk/2012/08/my-first-giveaway.html

 116. Asta Borg Larsen skriver:

  dejlig konkurrence. 🙂 jeg deltager med stor glæde

 117. Pia Hvenegaard skriver:

  Lækker lækker præmie.. I like

 118. Opholdsrum skriver:

  Kommentar hermed smidt 😉

 119. Kirsten Hansen skriver:

  ja, det lyder da enormt lækkert, så den er jeg da lige med på at deltage i, så jeg suser straks ind og deler!

 120. Lissen Andersen skriver:

  Den her vil jeg rigtig gerne deltage i, det er virkelig nogle dejlige produkter!!!

 121. Mette Eriksen skriver:

  Ååååh!!! Fed giweaway. Den kunne jeg godt bruge.

 122. sveta broch skriver:

  ohhh det vil jeg da gerne vinde. jeg er bare med.

 123. Anita Lykke skriver:

  Yay det lyder lækkert 😉

 124. Pia Dybdal Voergaard skriver:

  Hej Jo.

  Det er da endnu en af dine skønne konkurrencer. Jeg sidder og savler allerede, hvis man da kan det over cremebranchen 🙂 Det vil klæde mit ansigt på den gravide krop 🙂

 125. therese s skriver:

  Jeg krydser fingre! 🙂

 126. vores mini skriver:

  Ville ELSKE at vinde alle de her lækre produkter, trænger til at finde et øko-mærke der passer perfekt til min hud og de her produkter ser bare SÅ lækre ud.

  http://www.voresmini.blogspot.com

 127. Helle Johansen skriver:

  Ville eeeeelske at vinde disse fantastiske produkter, har snart læst så meget godt om dem 🙂

 128. Sanne skriver:

  Hvem vil ikk gerne vinde sådan en lækker giveaway – jeg er på..! 🙂

 129. Anna Lei skriver:

  Krydser fingre 🙂

 130. Susie skriver:

  Jeg deltager 🙂

 131. Orgh hvor lyder det bare læææækkert! Ku godt bruge disse ting!

 132. Pingback: MAC YOUR NAILS | Jo's Makeup Blog

 133. Pernille skriver:

  Økologisk hudpleje ja tak det vil vi meget gerne ha skøn solskins søndag til alle kh Pernille

 134. Sofie Bønning skriver:

  Jeg vil gerne deltage. Jeg sad og savlede over produkterne på nettet i torsdags. Jeg overvejede også om jeg skulle købe dem, men mangler lige pengene til dem 🙁
  Hvis man ikke har penge til hele serien, hvilke produkter er så de mest nødvendige/de bedste?

  Respekt til din blog og sikke gavmild du er!

 135. Amalie skriver:

  Yes!! Lækker konkurrence jeg ville elske at vinde og finde ud af om det netop liiige var det økomærke der passer perfekt til mig 🙂

 136. Caroline L skriver:

  Jag är gärna med om jag får 🙂

 137. Suzanne Bornemann skriver:

  waaauueee en lækker gevinst…… må jo være et must at forsøge at få fingrene i den 🙂

 138. Amanda skriver:

  Det lyder rigtig fedt!
  Krydser fingre! 🙂

 139. gitte zakariasen skriver:

  Moi moi moi 🙂
  Sikke lækre produkter og årets danske…

 140. Lullumut skriver:

  Mm, de lyder bare så lækre, og gode cremer mv. kan man jo aldrig få for mange af 😉

 141. Anne skriver:

  For én som mig, der virkelig ikke kan lide at smøre hvad som helst i ansigtet og på kroppen, er en give away som den her jo kræs. Jeg krydser alt, der krydses kan! 🙂

 142. Monique skriver:

  ej lækker giveaway! (:

 143. Carina Caroline skriver:

  Endnu en fantastisk konkurrence 🙂
  Er vild med din blog og er vild med alle de gode råd og tip der kommer til make up osv!

  Forsæt den gode ånd herinde 🙂

  Og jeg deltager klart i konkurrencen..
  Held og lykke til alle..

 144. Marie Skaaning skriver:

  Sikke nogle lækre produkter – jeg håber heldet er med mig;o)

 145. Lise skriver:

  Lækkert, må gerne ende hos mig 🙂

 146. Pingback: THE NEW BLACK – BB CREAMS RULES | Jo's Makeup Blog

 147. Hejdi Norup skriver:

  Uuuh deltager meget meget gerne 🙂

 148. Tina Irene Povlsen skriver:

  Igen booster du med lækre produkter. Er der noget skønne end at få så velbeskrevet information. 🙂

 149. Rikke skriver:

  Lovely. Kunne jeg godt trænge til lyder det som om.

 150. Kirsten V Nielsen skriver:

  Deltager MEGET gerne tak ! 🙂

 151. jytte skriver:

  Wauw hvor en lækker præmie, den vil jeg godt nok gerne vinde 🙂

 152. C. Stubbe skriver:

  Selvfølgelig skal jeg da være med i sådan en lækker konkurrence 😀

 153. Tanya skriver:

  Årrrh, hvor ser det godt ud! Krydser spændt fingre 🙂
  (og hvor skønt at du kan score den slags lækkerheder til at sende videre!)

 154. Anette Waaben skriver:

  Kære Anette.
  Jeg er blevet 60 og er gået på pension. Føler at det hele hænger lidt, også økonomien.
  Elsker lækre velduftende virksomme produkter og ville juble over at vinde et af de skønne produkter.

 155. Helle A. S. skriver:

  Jeg er med – lyder som nogle skønne produkter 🙂

 156. Louise F skriver:

  Uuuuhhh nogle lækre produkter som min efterfødselshud helt sikkert vil knuselske. Håber jeg kan blive den heldige vinder af den skønne forkælelsespakke

 157. Lis skriver:

  Lækker konkurrence. Jeg er med! 🙂

 158. Tripola skriver:

  Uh det lyder SÅ lækkert. Jeg håber at vinde!

 159. Sofie Øllegaard skriver:

  Lækker giveaway, jeg prøver!

  Sofie Øllegaard
  hejsofie1@hotmail.com

 160. HSBP skriver:

  Det gad jeg da godt prøve!

 161. Marie Lassen skriver:

  Så sagde vi jo lige, at det var mig der vandt, ikke?

 162. Sanne skriver:

  Nye øko-skønheder. Der er plads på mit badeværelse til dem alle.

 163. winnie skriver:

  WAUU jeg er med!

 164. Amalie Petersen skriver:

  Jeg ville elske at vinde! 😀

 165. Mette S. skriver:

  Uhm – lyder lækkert – lige noget for sådan en gammel øko-flipper som mig 😉

 166. lovisen skriver:

  Oh shit en feeed præmie, de produkter kunne jeg virkelig godt tænke mig af prøve. Lyder som rent guf for huden.

 167. Julie skriver:

  Lyder skønt, dem kunne jeg godt bruge 🙂

 168. Elisa skriver:

  Jeg vil meget gerne deltage i din fine give away.

  http://www.kreaman.blogspot.com

 169. Louise Janner skriver:

  jeg deltager da helt klart 😀 det ville være en skøn fødselsdagsgave da jeg har fødselsdag 22 august, thi hi 😀

  Lækker konkurrence!

 170. Anja Svendsen skriver:

  Jeg vil også gerne vinde.

 171. Pingback: DO YOU HAVE A WEBSHOP LOVE? | Jo's Makeup Blog

 172. Laura skriver:

  Wuhuu! Dét gad jeg virkelig godt vinde! Det lyder lige som noget for mig, og min hud 😉

 173. Karen skriver:

  håber det bliver mig 🙂

 174. Kit skriver:

  Vil meget gerne deltage(:

 175. Vægten skriver:

  Uhh jeg kan lige nå at være med 🙂

 176. Anja Briang skriver:

  Jeg kunne i den grad bruge en god natcreme, så jeg er med.

 177. Mai-Britt skriver:

  Wow det lyder super lækkert!!!

 178. Helle V skriver:

  Uh hvor vil jeg og min tørre hud gerne vinde!! 🙂

 179. Kathrine C skriver:

  Sikke en lækker konkurrence 🙂 Jeg krydser fingre!

 180. Line skriver:

  Det var da en lækker præmie, jeg vil gerne være med 🙂

 181. Pia Damgaard skriver:

  Skøn præmie 🙂

 182. Anna skriver:

  håber jeg vinder ! 🙂

 183. Camilla Holm Hansen skriver:

  Super fed konkurrence! Jeg krydser fingre! ;D

 184. Annesofie Kjeller Larsen skriver:

  niiiiiiiiiiiiiiice 🙂 Endnu engang 🙂

  Count me in!!!<3

  mvh.

  Annesofie

 185. Charlotte Heks Hansen skriver:

  Wow, der var langt ned i bunden af siden 😉 Men hvem vil ikke gerne vinde sådan en lækker præmie

 186. Beam skriver:

  Ja, tak! Lækre præmier og dejlig blog!

 187. Lene Haumann Jensen skriver:

  Håber håber håber 🙂

 188. Gitte Christine skriver:

  Sikke en lækker konkurrence.. 🙂

 189. Maria skriver:

  ENDNU en lækker lækker konkurrence… Count me in 😉
  Kram

 190. Susie skriver:

  Jeg deltager også om den organiske give away 🙂

 191. Birthe Rostgaard Nygaard skriver:

  Der var jeg da lige ved at overse en übercool give away..1000 tak for en reminder..

  Lækkert lyder det ihvertfald, og jeg er med, og jeg trænger til nogle lækre produkter til mig selv.
  Der kommer så mange andre før mig..Hvis ikke det er hunden, så er det noget med huset..
  Krydser vildt meget fingre…

 192. Maria Seidelin skriver:

  Endnu en lækker giveaway fra dig <3 Der er naturligvis smidt en deler rundt til alle FB-vennerne for der er med sikkerhed interesserede i både din blog og Zinobel!

  Krydser for at jeg bliver den heldige <3 XXX

 193. annette smed skriver:

  Oh YES !!!! kære gud lad det blive mig 😉

 194. Eva S. skriver:

  HOLD da op, det lyder jo nærmest for godt til at være sandt. I hvert fald lyder det som noget, jeg alt for gerne vil prøve af hjemme på mit badeværelse aka. mit lille hjemme-spa 🙂
  Krydsende fingre fra EVA

 195. marie a skriver:

  uh håber jeg vinder

 196. Kjerstine larsen skriver:

  Wow en fed præmie <3

 197. Katrine gunnersen skriver:

  For søren, hvor en skøn præmie!

 198. Maria Brosolat skriver:

  Nøj lækker give away…. 🙂

 199. Katrine skriver:

  Wow, hvor lyder det bare som gennemført lækre produkter med lutter nærende indhold. Jeg krydser alt, hvad jeg har 🙂

 200. Line Frederiksen skriver:

  Uhh, det kan jeg vidst lige nå at deltage i 🙂
  Det er jo en top lækker præmie, den kan enhver bruge, fantastisk! 😀

 201. Anne Lund skriver:

  Nøøøj, det var da godt nok en fin giveaway. Den er jeg med på 🙂

 202. Camilla B skriver:

  Sweet produkter 🙂

 203. Maria Richter skriver:

  Wauu, det lyder vildt godt. Jeg må da helt sikkert være med.