THE NEW BLACK – BB CREAMS RULES

Det er ikke til at komme udenom… BB Creams er her for at blive og med god grund, for produktet er også noget udover det sædvanlige. BB Creams giver let dækning som en farvet dagcreme og så bare alligevel meget bedre, den blender nemlig rigtig flot ind i huden. Ydermere giver den fugt og solbeskyttelse. Har prøvet nogle stykker efterhånden og de virker perfekt til min hud og får tit af vide at jeg har en pæn hud når jeg har produktet på (om det så er Estee Lauder’s eller Garnier’s)…det i sig selv er jo et kæmpe plus.

Lidt om BB Cream:

BB Cream blev opfundet i 1950 i Tyskland af en hudlæge som ville beskytte sine patienters hud efter laser procedurer og samtidig give huden en let dækning. Men der skulle gå nogle år inden produktet lander i kosmetikbranchen. I 1980’erne når den Asien, hvor den bliver døbt “Blemish Balm” eller “Blemish Base” og dermed navnet “BB”. Asiatiske kosmetik brands som Misha og Sulhwasoo fandt hurtig ud af, at formlen ikke blot tilbød en beroligende, anti-inflammatorisk virkning og let dækning, men kunne også anvendes som en fugtighedscreme, primer eller bare traditionel makeup. BB Cream vandt hurtig popularitet, især i Korea, hvor det blev brugt i udstrakt grad af tv-makeup artister, så derefter godkendt af koreanske sæbeopera stjerner og til sidst kendt som skuespillernes bedste makeup hemmelighed.

I Asien hvor lys hud er værdsat indeholder BB Cremer også “hud lighteners”, som lysner huden, men dette ikke ikke tilfældet her, så heldigvis er der også et hav af dem uden.

Hvilken én skal du så evt. købe? Det afhænger af din hudtype og oddsene for der er en formulering derude, der er perfekt for dig, er ret stor. Der findes et utal af BB Creams, men prøv dig frem…evt start i det lave prisleje.

Er du også blevet BB fan?

Vind lækker hudpleje serie her på bloggen fra danske Zinobel… læs mere lige HER.

Dette indlæg blev udgivet i BB Creams, foundation, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

11 svar til THE NEW BLACK – BB CREAMS RULES

 1. Tina Irene Povlsen skriver:

  BB er toppen af poppen – en rigtig god creme, som bare giver looket på kort tid. En sikker dagcreme, hvis man vil ha’ lidt af det hele på kort tid… 🙂

  • Jo's skriver:

   Det gode er nemlig også man ikke skal arbejde så meget med den, som en almindelig foundation : ) Og så meget tid kan vi altså heller ikke bruge på det makeup pjat om morgenen vel?! : )))

 2. Anja Sand+Bjerre skriver:

  Har faktisk ikke prøvet en BB-cream endnu. Jeg har tendens til fedtet hud i T-zonene – kan du anbefale én der ikke fedter ?? 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg er blevet ret glad for nye BB cream fra Garnier til kombineret og fedtet hud og så koster den heller ikke en bondegård : ))) Ellers bed om testere eller prøver, så du ikke få købt en der ikke passer : )

 3. Julie JT skriver:

  Jeg har testet Garnier’s BB Cream og jeg er ikke fan!
  Den gør min hud alt for shiny, blender ikke ordentligt ind, dækker ikke ordentligt og er fyldt med parfume! Men måske en fra et andet mærke ville passe bedre til min hudtype 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg er nu heller ikke lige så vild med den første BB cream fra Garnier, som jeg tilgengæld er for deres nye BB cream til kombineret og fedtet hud….den er jeg begyndt at bruge rigtig meget…jeg fedter nemlig selv i T-zone. Men overvej at bruge noget anti shine inden under hvis du har tendens til at skinne lidt. Prøv dig frem og hør evt om du kan få nogle prøver i Matas eller Magasin. Måske Bobby Brown’s er et godt bud : )

 4. Christina skriver:

  Er det, Det man kaldet farvet dagcrem på dansk førhen? Må bare prøve en BB 😉

  • Jo's skriver:

   Det er faktisk ikke helt.. men med en god dagcreme og en god foundation som man blander sammen kan du godt opnå samme resultat. Dog synes jeg næsten de skal prøves de BB’er : ))

 5. Julie Nygaard Kaster skriver:

  :)))

 6. Emilie Rosenstand skriver:

  Jeg var i Matas igår, for at købe den nye BB Creme fra Garnier…. Men jeg kunne virkelig ikke finde den, og matasdamen påstod at det havde de aldrig hørt om.. Så jeg følte mig dum og opgav. Ved du hvor man kan købe den? Eller evt. om den ser anderledes ud end den anden?:-)

  • Jo's skriver:

   Den eksiterer ihvertfald…prøv at tjekke Garnier’s danske FB side ud HER: http://www.facebook.com/GarnierDanmark…de søger nemlig netop nu testpersoner til at teste den nye anti shine BB Cream. Håber du måske kan være en af de heldige : )) Den er altså virkelig god – Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.