OLDIES BUT GOLDIES – 7 BEAUTY CLASSICS

Kender du nogle af disse her?? Det er jeg næsten sikker på…..det er gode gamle klassikere, også lidt nyere af slagsen, men dem spår jeg til at overleve rigtig længe endnu. Den ældste har over 90 år på bagen og måske den aller mest kendte af dem alle.

Hvad er det der gør skønhedsprodukter overlever i flere årtier trods nyeste teknologi og nye tendenser? Er det god markedsføring eller er det bare grundlæggende rigtig gode produkter?

1.Da jeg boede og gik på makeup skole i Los Angeles tilbage i 2001 shoppede jeg fast hos MAC Pro Store på Robertson blvd…der købte jeg min første “Strobe Cream”… og i en årrække blev den glemt, indtil jeg for ganske nylig havde et glædeligt gensyn og nu er den tilbage i makeup kufferten hvor den hører til. Læs mere om produktet HER.

2. Den mest solgte mascara nogensinde og hver 1,5 sekunder ryger der en af slagsen over disken. Den blev til 1971 og er faktisk en rigtig god mascara.

3. Et makeup produkt der blev skabt til en excotisk danser’s brystvorter, ja ja den er god nok. Nu er den kendt som Benetint fra Benefit og er et rigtig kultprodukt der giver smukke rødme som naturlige ungpige kinder..intet mindre. Den er helt tilbage fra 1976.

4. Coco Chanel lancerede i 1921 den verdenskendte parfume “No. 5”

5. I 2000 blev vi beriget med min stadig absolutte favorit gloss, Juicy Tube fra Lancome. Og jeg har en liggende i samtlige tasker. Farven skal være “Fraise”

6. Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden….Den blev lanceret helt tilbage i 1930 og for ikke længe siden blev produktet relanceret og har fået en parfumefri søster.

7. Produktet mig og mange andre helt sikkert ville tage med på en øde ø. Det er en ren kærligheds historie mellem “Touché Eclat” fra Yves Saint Laurent og mig igennem 14 år. Den blev til da jeg var ung pige på 15 år i 1991.

Har du en favorit klassiker??Måske en af disse eller et helt andet produkt.

Vinder af Organic Boost serien:

Hvis det stod til mig skulle I alle samme have fornøjelsen af at prøve disse skønne produkter, men desværre er der kun en vinder og det er Suzanne Bornemann… send mig en mail, så får du lækkerier retur. Tusind tak fordi I deltog…. mon ikke der snart lander flere goodies til jer på bloggen : )

Dette indlæg blev udgivet i Beauty Classics, EXTRA. Bogmærk permalinket.

14 svar til OLDIES BUT GOLDIES – 7 BEAUTY CLASSICS

 1. Lene Haumann Jensen skriver:

  Ja, det er lækre gode gamle sager 🙂

  Stort tillykke Suzanne

 2. Nej! Hvor er det mærkeligt, den der mascara, jeg forstår ikke hvorfor den er så populær og verdens mest solgte. Jeg har den og synes den er virkelig dårlig… Det er dog nok bare mig der er rigtig dårlig till at lægge mascara. Haha

  http://agoodiebag.blogspot.dk/

  • Jo's skriver:

   Mascara er jo altid svært og en individuel ting…ikke at glemme hvilke slags vipper man har. Men det som jeg synes er godt ved det den er at jeg kan arbejde mange lag på, men også lave vipperne naturlige med den.

   Jeg er i øvrigt sikker på du sagtens kan lægge mascara, men at der findes andre mascara der er bedre til dig : )))

 3. Julia skriver:

  Jeg vidste ikke at eight hour cream var kommet i en parfumefri variant, så tak for det tip. Kan nemlig ikke døje lugten, men cremen er jo rigtig god. Det må undersøges! Og så skal jeg vist også teste den der strobecream, den lyder spændende. Kommer du den i hele hovedet, eller bare på kindben fx?

  • Jo's skriver:

   Enten så elsker man eller også hader man lugten…så det er svært at komme uden om at prøve den uden duft hvis man hælder til det sidste ; )

   Jeg bruger Strobe i hele ansigtet, men den kan også bruges som feks highlighter på kindbene, øjenlåget, næseryggen eller over overlæben. Den er fantastisk : )

 4. BRUUN by BRUUN skriver:

  Åh, kanon fedt indlæg.
  Faktisk lavede Elizabeth Arden Eight Hour Salven, pga en skade på een af sine elskede heste 😉

  /Linda

 5. Suzanne Bornemann skriver:

  Jaaaayyyyeeeee……. hvor lækker skal jeg lige være :)))) naura hvor er jeg heldig <3

 6. Julie skriver:

  Faktastiske produkter. Jeg er også stor fan af Touché Eclat fra Yves Saint Laurent.
  Har du fået afprøvet Le Teint Touche Éclat?

 7. Julie skriver:

  Jeg har faktisk hørt en lille fugl synge om at L’Oreal Lumi Magique Concealer skulle ligne Touché Eclat utroligt meget.

 8. Pingback: SOMETHING SUGARLICIOUS | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.