WHAT’S NOT TO LOVE

Kender I det når man synes rigtig godt om noget og gerne vil dele begejstringen med andre? (Det er jo forresten en af grundene til jeg blogger ; ))

De der har fulgt bloggen noget tid ved jeg KUN blogger om produkter jeg synes er værd at dele med jer og at jeg IKKE laver sponseret indlæg, d.v.s. at jeg ikke får penge for at skrive om produkterne, men gør det af lyst til at blogge om det bedste af det bedste set ud fra mig som forbruger, kvinde, mor og ikke mindst som professionel makeup artist og hårstylist.

Et af de hud- og hårpleje brands som jeg skriver rigtig meget om er “Purely Professionel” og det er bare fordi jeg helt igennem synes de laver de aller skønneste produkter både til mig og mine børn. Tror især som forældre tænker man måske meget mere over indholdet i de produkter man bruger på sig selv og sine børn til hverdag. Men også i mit arbejde som makeup artist og hårstylist høre jeg oftere og oftere, at folk virkelig reflektere over hvad de bruger på deres hud og hår.

Vi er vilde med produkterne herhjemme hos os og bruger dem dagligt, far, mor og børn.

Her er de tre seneste skud på stammen fra Purely Professional:

1. En leave in “Treatment” til håret som er SÅ GOD! Gør håret lækkert blødt, let at rede ud, masser af glans og for ikke at glemme lidt af et fugt boost.

2. Let og meget mild skummende ansigtsvask, som skånsomt vasker ansigtet rent uden af efterlade huden tør. Og den indeholder ingen sulfater!

3. Er du også træt af de gængse udtørrende flydende og faste håndsæber…jeg er! Jeg vasker hænder virkelig mange gange om dagen og denne håndsæbe er guf for mine ellers tørre hænder og negle. Den indeholder også NUL sulfater!

Læs hvad jeg ellers har skrevet om produkterne HER og HER og HER og HER

Har du et favorit Purely Professional produkt?

Dette indlæg blev udgivet i HAIR, PRODUCTS/HAIR, PRODUCTS/SKINCARE, Purely Professional. Bogmærk permalinket.

6 svar til WHAT’S NOT TO LOVE

 1. Je har virkelig hørt så meget godt om purely professionals, man har været lidt skeptisk da det jo har været sponsoreret. Nu kan jeg være rolig og tro på det fordi du skriver om det!

  http://agoodiebag.blogspot.dk/

  • Jo's skriver:

   Det er jeg SÅ glad for du skriver….Det er nemlig netop derfor jeg ikke laver sponseret indlæg, for så ved man ikke om det der står i indlægget er reelt. Får man penge for at skrive om et produkt, så tænker jeg at man ihvertfald så heller ikke skriver dårligt om det og derved jeg ikke som læser om det så i virkeligheden er godt eller om det bare er pengene der er gode…hvis du forstår : )

   Kh Jo

 2. Baysen skriver:

  Jeg ELSKER min shampoo 1 fra PP! Den har virkelig gjort underværker for min irriterede hovedbund og mit tynde hår. Andre shampooer til tyndt hår er nemlig ofte ret udtørrende, det er shampoo 1 ikke – STORT plus. Og selvom den er fugtgivende giver den stadig fylde – WIN! Jeg oplever ellers, at det kan være lidt svært at få begge dele, når man er tyndhåret. Jeg er i hvert fald overbevist, og der er ingen tvivl om, at flere PP-produkter finder vej til min badeværelseshylde i takt med, at pengepungen tillader det 🙂

 3. Lene Haumann Jensen skriver:

  Ja, super lækre produkter 🙂

 4. Pingback: HOW TO KEEP YOUR HAIR LOOKING GREAT | Jo's Makeup Blog

 5. Pingback: MY FALL SKIN FIX | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.