5 HOT TIPS YOU DON’T WANT TO MISS


Photo: Peter Hartley – Model: Diane/Diva Models – Makeup: Jo

Der er forskel på at highlighte og fremhæve. Highlighter bruger jeg gerne der hvor jeg forestiller mig lyset ville ramme ansigtet naturlig ovenfra. Og når jeg fremhæver er det der hvor jeg gerne vil have noget til at træde mere frem, gøre større eller adskille.

Jeg highlighter og/eller fremhæver altid når jeg arbejder med makeup og her får du mine 5 bedste tips til hvor du netop selv kan få looket.

1. Hvis du highlighter og fremhæver under brynet, så giver det øjet et lille løft.

2. For trylle mere af dit kinben frem, skal du highligte på øverste del af kindbenet, det får det til at træde mere frem og giver effekten af du har meget kindben end du reelt har. Det er også smukt at skinne lidt her, feks ved hjælp shine eller shimmer.

3. Prøv at highlighte i øjenkrogen for at adskille øjnene (godt tips til tætsiddende øjne), det får også øjet til at se mere åbent ud (godt til små øjne). Hvis det er til en aften ude, så brug shimmer eller highlight. Ellers er en mat skygge også ganske fint her for at skabe en naturlig effekt.

4. Det er her alle modellerne i bladene også skinner lækkert, men det kan også hjælpe lidt på en skæv næse eller få en flad næse ryg til at synes mere fremstående. Så hvis du vil rette op en skæv næse så undgå noget med shimmer…det vil fange lyset og måske fremhæve skævheden endnu mere.

5. Skab smukt lys på overlæben…det gør makeup artisterne. Ved at lægge lidt hightlighter og shimmer på overlæben, skaber det en smuk effekt og kan få overlæbe til at synes større. Men husk ikke at overdosere her…ganske lidt er rigeligt.

På billedet har jeg airbrushet highlighter på Diane og effekten er smuk og bliver fanget af lyset fra fotolamperne. Du kan bl.a. bruge denne HER, lumi fra Loreal eller anden til at highlighte med. Og du kan fremhæve med en lys skygge (gerne mat) din concealer.

Har du forresten set jeg har blæst lidt luft på hende HER

Dette indlæg blev udgivet i Airbrush makeup - Dinair, BEAUTY TIPS, DIY. Bogmærk permalinket.

4 svar til 5 HOT TIPS YOU DON’T WANT TO MISS

  1. amalie skriver:

    er der noget tip, hvis man har en høj pande? 😀

    • Jo's skriver:

      Nu har jeg ikke set din pande…men er man ked af sin pande hvis den feks er for høj kan man evt klippe sit pandehår kort…det ser flot ud og indrammer ansigtet. Ellers kan man lægge nogle skygger der hvor man naturligt ville blive lidt solbrændt evt med en bronzer og ikke med shimmer i. Men det skal være ganske lidt. Og ellers er mit bedste råd – elsk din pande, høj eller lav : ))) Kh Jo

  2. Pingback: I’M BITTEN….. | Jo's Makeup Blog

  3. Pingback: SOMETHING SUGARLICIOUS | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.