LOVE THE LOOK


Det er jo ikke længe siden modeugen var over os og et show jeg gerne ville have haft set var dygtige Jesper Høvrings, men nu er det jo slet ikke tøj det skal handle om,  derimod det smukke hår og makeup modellerne bar til showet.

Til showet blev der brugt buket/enkelt vipper og de er virkelig blevet in igen som blev sat i yderste øjenkrog og ca 1/3 indad. Effekten af at sætte buket/enkelt vipperne får øjet til at virke længere end det egentlig er. Sort liner er jo altid smukt, flotte mågevingeformet bryn og håret er helt fantastisk. Meget inspirende med den lidt løse “Up Do” som minder mig lidt om en periodefrisure fra omkring 1900 tallet. Håret er utrolig feminint, meget underspillet og inspirerer mig til at prøve at lave lidt nyt hår.

Få looket med følgende “key items”: Enkelte/buket vipper og sort våd liner

Hvad synes du om looket?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, HAIR. Bogmærk permalinket.

3 svar til LOVE THE LOOK

 1. Lene Haumann Jensen skriver:

  Hej Jo

  Jeg har da lige en lille hemmelighed (shhss… sig det ikke til nogen) 🙂

  Efter at jeg har været temmelig syg og har ændret mig meget, både fysisk og psykisk, har jeg hamrende svært ved, at finde mit nye “look”.
  MEN jeg har været så heldig, at jeg skal med i en Make-over udsendelse på tv 🙂
  GLÆDER mig helt vildt 🙂 Bliver meget spændende, hvad det ender ud med.

  Hav en dejlig uge allesammen 🙂

 2. Malene skriver:

  Åh…. Jesper Høvring den smukke smukke mand ! <3

 3. Jo's skriver:

  Hvor er det skønt at høre Lene…Stort tillykke med det. Det bliver dejligt at få lidt guidance på stilkontoen og velfortjent ovenpå dit sygdomsforløb…der slå benene væk under de fleste : ) Jeg håber du blver glad for det – KH Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.