DO YOU FLOSS??

Nu kan det godt være jeg lige tvister den lidt her i dagens indlæg og I tænker hvad det her har med at gøre med skønhed…men tandrensning er i lig med god mundhygienje i lig med pænere tænder (sikkert også bedre ånde) og bare en general stor del af en ens ydre. Og så spørger jeg lige…”Er du god til at rense tænder”?? Jeg er ikke eller det er jeg faktisk blevet.

Ved ikke om I kan huske jeg delte et link på bloggens facebook side, hvor man havde mulighed for at teste en “Airfloss” fra Phillips. En ny tandresnings maskine med lidt samme effekt som det der vandtrykhalløjsbor som tandlægen har. Og den har jeg testet!Den fungere lidt på samme måde som en mini højstryksspuler og ved hjælp af vand med en ordentlig tryk på ved hjælp af et klik kan man rense tænderne. Og det er bare SÅ nemt og ja jeg får renset tænder hver dag nu…det kneb lidt med tandtråden dagligt, men Airfloss det er for let til at lade være.

Den er edderhakme for smart, så måtte bare dele den med jer : )

Og hvis I skal have fyldt op på makeup kontoen, kan I deltage i bloggens konkurrence lige HER.

Dette indlæg blev udgivet i Airfloss, EXTRA. Bogmærk permalinket.

17 svar til DO YOU FLOSS??

 1. Tina Povlsen skriver:

  Yes dear – det der er ederhakme for smart. Må uden tvivl blive et hit til bisserne. 🙂

 2. Julie Wennike skriver:

  Super smart – hvor forhandles disse?

 3. Mette K. Frederiksen skriver:

  Det lyder godt nok smart – hvor kan man købe sådan en, og hvad koster den? 🙂

  Jeg bruger selv sådan en “pind” fra Colgate hvor man udskifte hovedet med tandtråd, den synes jeg er meget nemmere at bruge end bare almindelig tandtråd, hvor hele hånden nærmest skal ind i munden :-S

  – Mette

  • Jo's skriver:

   Jeg er på sagen : )) Jeg har også prøvet de “pinde”, men tråden knækker hele tiden og “hånd i mund” det er ikke fedt : ))

 4. Helle R skriver:

  Det er da lige sådan een jeg skal have fingrene i. Hvor??
  Mine tænder sidder hyggelig tæt og det er ofte svært at komme til med tandtråd. Jeg bruger så vidt jeg kan en tandstik lige efter frokost, men med den kommer jeg ikke helt i bund.

 5. Jeg har d.d. lige været til tandlæge og fået at vide, at mine tænder ser SÅ godt ud – bl.a. fordi jeg husker tråden ! 🙂

  //K

  • Jo's skriver:

   Jaaah…det er en god besked. Håber min tandlæge siger det samme næste gang..nu har jeg husket airfloss : )

 6. Denise skriver:

  Hvor hvor hvor kan den findes?? 😀
  har snart fødselsdag, så den skal da på ønskeseddlen 😀

 7. Regitze skriver:

  What, det lyder smart. Især for os der har en lille ‘bøjle’ på bagerst i formunden grundet teenagetogskinnehelvedet, og derfor ikke kan bruge tandtråd der. Glæder mig også til at høre hvor de forhandles!

 8. Jo's skriver:

  Har endnu ikke hørt vedr. nærmeste forhandler…Phillips må rubbe sig ; ) Ellers prøv at høre i Magasin eller lign. Kh Jo

 9. F. Madsen skriver:

  Elgiganten har dem

 10. Jo's skriver:

  De bliver forhandlet i Bilka, Imerco og Elgiganten…dog først nogle af stederne fra oktober : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.