SIDSEL MARIE BØG – MAKEUP ARTIST

Jeg har glædet mig til at introducere jer for hende her… Smukke Sidsel Marie Bøg, som er en af Danmarks hotteste makeup artister og hårstylister. Jeg er stor fan og det var en fornøjelse at møde Sidsel til en snak om hendes spændende karrier og hendes nyeste sideprojekt, som jeg er viiild med.

På Sidsel’s ualmindelig meget pæne CV finder man Italian Vogue, L´Officiel, Elle, Cosmopolitan, Bon Magazine, Dazed & Confused, Dansk, Surface, Vs. Magazine, Hugo Boss, Yves Rocher,Face Stockholm, Smashbox, Bobby Brown, Max Factor, Shu Uemura, Gosh Cosmetics, Anton Corbjin, Bryan Adams, Peter Lindbergh, Peter Gehrke og Marcus Ohlson.

Sidsel blev makeup artist da hun altid godt har kunne lide at sætte farver sammen, ydermere fandt hun det var spændende at lægge makeup og bruge mennesker som et organisk canvas kunne udtrykke sin kreativitet.

Hun blev uddannet frisør i Sønderborg og stod i lære hos en af Danmarks dygtigste frisører Jesper Buch. I slutningen af 1990’erne rejste hun til London for at uddanne sig hårstylist og makeup artist på London College of Fashion. Efter London flyttede Sidsel tilbage til København og makeuppede og stylede hår på ungdomsprogrammet PULS. Efterhånden som hun fik sat et godt portfolio sammen kom hun i stald hos Elite Models. Efterfølgende arbejdede Sidsel på forskellige bureauer som, Filter Management, Blink, Style Councel og Unique i Danmark.

I starten af 2000 rejste Sidsel til Tyskland med sit portfolio under armen, det resulterede i hun fik en tysk agent i Hamborg, der hed Close Up Agency. Oftere og oftere var hun i Tyskland på forskellige jobs, og pendlede meget frem og tilbage mellem København og Hamborg. Da Sidsel blev mor i 2007 valgte hun at ligge Hamborg i bero, da det blev lidt svært at rejse så meget.

Sidsel var også ansat som Beauty Editor på magasinet VS., men stoppede da magasinet rykkede til NYC. Nu er hun igang med at starte op med agent i Stockholm nu og glæder sig til nye spændende udfordringer i nabolandet.

Udover makeup artisteriet har Sidsel også for ikke længe siden åbnet en webshop i foråret 2012, der hedder www.untoldsecretz.com, hvor hun anbefaler de bedste produkter hun selv bruger/arbejder med  i det daglige. Men derfor stopper hun ikke arbejdet makeup artist og hårstylist forløbigt.

Jeg spurgte Sidsel om hendes 3 bedste makeup tips?

Jeg elsker Øjenvipper, så derfor en god Øjenvipper bukker – bruger altid den fra Shu Uemura. Og så en god mascara, f.eks. er den fra Ellis Faas er Good!       

Jeg har altid haft en brynfetish…elsker pæne bryn – Mit tip er…Fyld dit bryn ud med lidt farve  røv evt den fra youngblod den er god og derefter frisér dem med enten hårspray eller øjenbrynsgel i en opadgående bevægelse.

Hud er også en ting jeg sætter stor fokus på… Smuk gennemfugtet hud er fab – Brug en god fugtserum året rundt prøv evt. den fra dermaoxy  – God concealer til at udligne ujævnheder – jeg bruger en fra Ellis Faas.

Sidst må vi også lige have Sidsel’s 3 ynglings makeup produkter med?

1. Malin+Goetz Grapefruit Face Cleanser – fås HER

2. Organic Boost Intensive Repair Oil – fås HER

3. Ellis Faas foundations – fås HER

Du finder Sidsel’s spændende webshop HER og hendes Facebook side HER, hvor du kan følge med i hendes arbejde og fås gode fif til hud, hår og makeup. Og glæd jer til næste uge hvor Sidsel kigger forbi bloggen igen med noget insider noget som hun arbejder med i øjeblikket.

Og du kan stadig lige nå at være med HER i konkurrencen om lækkerier fra Giorgio Armani…. Og hos hende HER : )

Dette indlæg blev udgivet i Makeup artist Sidsel Marie Bøg. Bogmærk permalinket.

5 svar til SIDSEL MARIE BØG – MAKEUP ARTIST

  1. rijaH skriver:

    Jeg var så heldig at møde Sidsel i den her uge og hun er virkelig sød 🙂 Sjovt at du så lige har et indlæg med hende 😀

  2. Pingback: BACKSTAGE – VILD MED DANS ♥ | Jo's Makeup Blog

  3. Pingback: UNTOLD SECRETZ… | Jo's Makeup Blog

  4. Pingback: CONGRATS AND TRIBUTE TO THE MUA CREW | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.