3 IN 1 FAVORITES

Kender du 3 i én produkter?

Jeg har to favoritter af slagsen…. en nyere og en gammel kending fra bloggen, men ikke destomindre er den stadig lige så god og praktisk.

1. Jeg er blevet fuldstændig skør med den nye “Triple Touch Compact” fra Kanebo Sensai, det er kræs for alle pengene. Den består af en “Colourless Concealer”, som fungere som en transperant primer og dækker fine linjer, porer, samt andre ujævnheder i huden. Dernæst er der “Cream Concealer” som perfekt dækker mørke rander, rødmen og alle andre farveforskelle. Konsistensen er perfekt rundt om øjnene, da den dækker jævnt og er meget fin. Til at slutte af med en virkelig lækker pudder til at mætte rundt om øjnene og t-zonen…den hedder “Pressed Powder”. Den er virkelig smart og så fylder den kun ca. en pudderdåse…men bedst er indholdet…det får “TWO THUMPS UP” og en fast plads i tasken. Vejl. 385 kr.

2. “Tri Brow” fra Make Up Store har jo været et hit i kufferten længe. 3 skyggefarver, som kan bruges til bryn og har tilmed hvad jeg synes er perfekte nuancer til bryn…det er nemlig de mere kolde grålig/brune nuancer (jeg synes nemlig det er sjældent nogen har meget varme og brunlige brynfarver). Men ikke nok med det, her har du også 3 perfekte farver til øjenskygger og den sorte kan tilmed bruges som liner….Det er altså praktisk og ikke til at komme udenom. 180 kr hos Make Up Store.

Sidst skal der også annonceres en vinder af Giorgio Armani makeuppen…. Stort tillykke til Nanna H – Hvis du sender adresse, så sender jeg produkter retur. Og til alle jer fantastiske  søde læsere, så kan I lige regne med at jeg har masser af goodies linet op hele efteråret som jeg deler ud af her på bloggen. Så håber I har lyst til mange flere konkurrencer : )

Dette indlæg blev udgivet i Kanebo Sensai, make up store, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

11 svar til 3 IN 1 FAVORITES

 1. Metteline skriver:

  Tillykke , Nanna 🙂
  Den der Kanebo-concealer-ting lyder godt nok smart.. fristende..
  Jeg kan anbefale 3-i-1-øjenbrynsfarven fra Smashbox (i den mørkeste farve – det er den ‘koldeste’). Den indeholder 2 farver + en voks til at holde brynene på plads.

 2. Tina Irene Povlsen skriver:

  Two thumps up herfra også. En must have i tasken.t Lækre produkter i en udgave som ikke fylder er unik 🙂 Hjertelig tillykke til Nanna. 🙂

 3. Lilla Wessel skriver:

  ja tak gerne

 4. Lene Haumann Jensen skriver:

  Tillykke

 5. Pia Hansen skriver:

  tillykke Nanna

 6. Jo's skriver:

  Den er modtaget…lækkerier på vej afsted til dig : )))

 7. Nanna H. skriver:

  Mange tak!
  Glæder mig til at have noget af det på til min 18års! :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.