DEFINE YOUR FACE….


Leder du efter lidt kant til dit ydre.. Så prøv med briller. Det giver karakter, det er hipt og så er det med til at definere DIG.

Der er gået mange timer med at prøve briller hos brilleforhandlerne og jeg drømmer tit om briller, men problemet er bare jeg faktisk slet ikke har brug for briller.  Der er dog røget pynte briller med hjem i den budgetvenlige klasse, men har hver gang jeg har haft dem på fået ubehag i øjnene. Så hvis du nu er en af de “heldige” (og det kan sikkert gradbøjes) der bruger briller, hvilke brillekarakter er du så?

1. De røde frække med nude læber og sorte rock a billy negle! (Briller fra Sand – lak fra Sephora – Læbestift fra e.l.f. cosmetics)

2. De cool hotte med pangfarvet læber og et twist med blå på neglene! (Briller fra Tiger Of Sweden – lak fra MAC – læbestift fra Sephora)

3. De klassiske, men forførende med flotte glosset pink læber og vovet gule negle! (Briller fra Sand – gloss fra MAC – lak fra Nails Inc.)

4. De sofistikeret med klassiske røde læber og stålgrå negle! (Briller fra United Colors Of Beneton – læbestift fra Mineral Evolution – lak fra L’Oréal Le vernish)

Tip til bag brilleglassene:

Bruger du briller kan du godt tillade dig at skrue lidt op for øjenmakeuppen…det kan også være med til at give mere kant til brillen og dit looket : )

Har du udset dig et par af de flotte briller, så oplyses nærmeste forhandler på tlf.: 70 13 01 11.

 

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Glasses, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

Et svar til DEFINE YOUR FACE….

  1. Metteline skriver:

    Jeg er en af dem, der blir NØDT til at bruge briller (har forsøgt med linser, men det duer ikke), og af dine kombinationer passer jeg nok bedst ind i nr. 3, dog er mine briller fra hhv. Tiger of Sweden og Ralph Lauren , begge mørkeblå (mit avartar-billede er gammelt, btw!)Læberne er helt sikkert glossede og neglene er grå eller coral. Gul passer ikke til min lyse hudtone 😉
    Jeg synes i øvrigt også, de andre briller er fede, men det er meget afgørende, hvad der passer til ens ansigt – jeg ville ønske, jeg kunne have et par store 70´er-solbriller, men de passer bare ikke til mig, desværre. Og de store røde vil slet ikke passe til min hudtone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.