AFFORDABLES, ENERGY BOOST, SUPER ECO AND ADD ON’S.. ANYONE?

I sidste uge lavede jeg et telefoninterview med Beautyspace‘s bagmand Anette Kirstine Poulsen, som leverer masser skønhedslir til bl.a. ELLE, BØRSEN og selvfølgelig hendes skønne cyberspace klumme, som sikkert mange af jer også følger. Udover det er hun også en del af juryen i Danish Beauty Awards. Anette har en finger på pulsen på hvad der sker på skønhedsscenen både i ind- og udland..

Jeg bad hende koge ind til benet hvad hendes 4 stærke bud er for skønhedstrends- og tendenser anno 2012.

 Dine bud på skønhedstendenser vi skal holde øje med netop nu?

Anette: Åh, der er mange – men fire af de vigtigste er:

Affordables

Åh, der er mange – men fire af de vigtigste er: Affordables Bid mærke i ordet for det bliver ikke sidste gang, du hører det. I en tid hvor finanskrisen er et vilkår og alverdens flexlån er umulige at holde styr på, ja så er maveuroligheder oplagt. Og her kaster netop affordables ro af sig. For uanset om Grækenland bliver lukket, vil vi stadig gå i H&M, stadig hente uundværligheder i Ikea og stadig købe beautyguf, der ikke tømmer bankbogen. Som Olay, Derma, Weleda og Urtekram.

Energy-boost

Det er smart at være glad. Ikke kunstig-glad, men på måden, der signalerer overskud. For er der noget, vi alle gerne vil have mere af, så er det mentalt overskud. Alle skønhedsprodukter med spas og indbygget energigejst rammer plet her fordi de får smilet frem og punkterer lidt af den selvhøjtidelighed, som ikke klær’ nogen. Tænk Yes to Carrots, Philosophy og Benefit.

Super-Eco

Her spiller autenticitet hovedrollen. Vi vil have den ægte vare og ikke nøjes med noget halvhjertet. Eller noget semi af en slags. Eco-superior-tendensen handler både om produkter, der er bedre end deres ikke-grønne forgængere, hvad gælder feinschmeckeri og luksusreparation plus bæredygtighed hele vejen.

Add ons’

ADD ONS er trenden, der ikke vil dø og samtidig en af mine favorittendenser. Nemlig den, hvor masser af farve og sprælske påsætninger gør skønhed til noget, der minder om kunst. Vi taler beauty graffiti med ansigt og negle som legeplads – lige fra perleforhæng forbeholdt bryn til vippeforlængelser, engangslæber, magnetlakker og kaviarnegle.

Skal du have flere “add-on’s” og “affordables” via cyberspace, så FØLG Beautyspace på Bloglovin’ lige HER ligesom jeg – Og ved, at Anette denne uge i øvrigt poster flere spændende tendenser og snart rapporterer om hår og makeup fra London Fashion Week. What’s not to love..

Og måske du lige skulle holde øje med bloggen i morgen.. der  er nemlig “untold secrets”, som du måske ikke vil gå glip af

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen, BEAUTY TIPS, Beautyspace LIVE. Bogmærk permalinket.

9 svar til AFFORDABLES, ENERGY BOOST, SUPER ECO AND ADD ON’S.. ANYONE?

 1. Tina Irene Povlsen skriver:

  Super fit resumé af dit interview med skønne Beautyspace Anette… Dejligt og velbeskrevet info på nutidens skønhedstrends. Wauw. Og no no no – selvfølgelig vil man da ej gå glip af morgendagens “untold secrets” – Jeg vil i hvert fald ikke… På gensyn – Ønsker dig en dag i skønhed 🙂

 2. Anette skriver:

  Ihhhh, hvor kan man sole sig herovre. Tak Miss Jo.

 3. Henriette skriver:

  Rigtigt godt skrevet, Jo:-) God info på nutidens skønhedstrends. Ha en fantastisk dag 🙂

 4. Dorte Daugaard skriver:

  Ja, Beautyspace-Anette kan man jo aldrig få for meget af 🙂

 5. Simone skriver:

  Jeg har nomineret dig til Liebster Blog Award 🙂

  Du kan se reglerne her på min blog:
  http://simoneshverdagstanker.blogspot.dk/2012/09/liebster-blog-awards.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.