STYLE PREP YOU HAIR AND ADD EXTRA VOLUME….


Savner du fylde og volume på den fede måde? Så har jeg et virkelig godt bud her…

Ikke nok med Aveda’s “Pure Abundance” Style Prep er blevet en af mine favorit styling produkter når jeg arbejder med hår til daglig, så er det også blevet fast i produkt arsenalet hjemme… Har du fint hår eller almindelig hår eller bare trænger til lethed og et ca 20 % mere volume i dit hår, så kan jeg virkelig anbefale dette produkt.

Brug det i vådt hår og føn det op på rundbørste (bruger du en svinehårs børste bliver dit hår meget mere glansfuldt) eller vend hovedet nedad og føn. Slut af med kold luft for at fiksere. Herefter kan man straks mærke den extra fylde Style Prep giver… Selv i mit meget lange og tunge hår kan jeg mærke volumen og et løft i håret.

Der findes og andre produkter i “Pure Abundance” serien, som også kan være med til at give extra volume. Style Prep blev lanceret i august, koster ca 300 kr for 100ml. Nærmeste forhandler anvises på telefon 26 38 03 80

Har du husket at deltage i bloggens konkurrence om lækker makeup fra Untold Secretz og Ellis Faas lige HER?! Og hvis du holder med bloggen i aften.. så er bloggen backstage igen til “Vild Med Dans”.

Dette indlæg blev udgivet i Aveda - Pure Abundance - Style Prep, hair products, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

11 svar til STYLE PREP YOU HAIR AND ADD EXTRA VOLUME….

 1. Lene Haumann Jensen skriver:

  Lyder skønt.

  Glad for din blog og alle de skønne sager, du skriver om 🙂
  Jeg er jo en bette knold, jeg plejer bare at købe hvad der nu lige er, hvor jeg tilfældigvis køber ind. Masser af dejlige produkter, du har lært mig at kende.

  Dejlig weekend til alle 🙂

  • Jo's skriver:

   Tak kære Lene…det er jeg meget meget glad for du skriver, det er jo lige derfor jeg blogger : ))) KH Jo

 2. Gitte skriver:

  Synes det er fedt at de lover 16-20% ekstra volume…. 🙂

 3. Maria Silje skriver:

  Har aldrig prøvet den, men det må der vist snart laves om på! 😉

 4. Louise T. skriver:

  Jeg har Aveda’s “Pure Abundance” Volumising Shampoo og er meget begejstret 🙂 Og så “Be Curly” Conditioner i bagefter, så har håret det godt 😉
  Jeg kan i øvrigt godt finde på at bruge conditioneren som en leave-in for natten og så bare skylle håret om morgenen – det virker super for mig 😀
  Jeg køber mit Aveda på http://www.lookfantastic.com og har gode erfaringer derfra 😀

  • Jo's skriver:

   Jeg vil rigtig gerne prøve volume shampoen og conditioner, så tak for fif… vil straks tjekke det ud : )) Kh Jo

 5. Heidi skriver:

  Lyder som et skønt produkt, dog lidt for meget for min penge pung, men man kan jo ønske 🙂
  God weekend!

 6. Charlotte skriver:

  Hej smukke Jo 🙂

  Den vil jeg klart prøve…

  Svinehårs børste hvor får man sådan en – hviken kan du anbefale til fint slasket hår…?

  • Jo's skriver:

   Jeg er rigtig glad for min svinehårs børste fra ghd den koster vist 199 kr, som er lige til at overkomme. Der findes også dyrer modeller fra Mason Pearson, men den fra ghd er jeg ganske glad for : ) Lige nøjagtig Style Prep og en svinehårs børste tror jeg vil være rigtig velegnet til dit hår : ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.