VILD MED DANS? DET ER VI PÅ BLOGGEN ♥


Så er bloggen igen backstage med hår- og makeup artist Sidsel Marie Bøg. SIdsel viser de nogle af de skønne looks fra aftenens omgang “Vild Med Dans” på TV2.

Vild med Saseline’s flotte liner og så hotte orange/røde læber og Louise’s SÅ smukke øjenskygge i farverne sort og guld. Sidsel har også fanget nogle af de flotte negle nogle af pigerne. Hov! Silas har vist også sneget sig med på et af billederne med en omgang pomade hår.

Og har du forresten set de lækre makeup produkter fra Ellis Faas, som Sidsel har brugt på Louise og Saseline? De patron lignende hylstre på collagen… Dem har du mulighed for at vinde her på bloggen. Se hvordan lige HER ♥

Dette indlæg blev udgivet i Makeup artist Sidsel Marie Bøg, Untold Secretz. Bogmærk permalinket.

5 svar til VILD MED DANS? DET ER VI PÅ BLOGGEN ♥

 1. Lene Haumann Jensen skriver:

  Synes det er sjovt, at få mulighed for at få et lille indblik i, hvad der foregår bag kulisserne 🙂
  Rigtig dejlig weekend til alle

 2. Saint Allison skriver:

  Gorgeously glam shots- loving your beauty blog!

  xo/Allison

 3. Merete skriver:

  Hej Jeg har ledt med lys og lygte efter den fantastiske glimmer øjenskygge som blev brugt i det andet program. Claus Elming fik også kameraet til at zoom ind, så vi rigtig kunne se den. Kan du hjælpe mig med hvilke mærke det er og hvor jeg kan købe den.

  • Jo's skriver:

   Jeg ved desværre ikke hvem der har makeuppet og hvilke mærke de har makeuppet med. Med ved Sidsel Marie Bøg har brugt cremeøjenskygger fra Ellis Faas fra untoldsecretz.com til Saseline og Louise Meiritz. KH Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.