SOMETHING SUGARLICIOUS


Jeg er vild med Benefit og er gået på genopdagelse i dette skønne makeup brand, siden det landede sammen med Sephora i maj. Emballagen på produkterne er noget af det fineste og har sådan en lidt 1950’er feel over sig, men indholdet er altså lige så fantastisk som udseendet.

Benefit laver og disse små lækre æsker med deres produkter i mindre størrelser, hvilket giver mulighed for at prøve makeuppen af inden man beslutter sig for full size.

I øjeblikket er jeg på “Sugarlicious” lip and cheek kit, som er bestående af Benefit’s klassiker “Benetint” som er til kinder og læber, men oprindeligt blev udviklet til en stripper (det kan du læse lidt mere om HER). “High Beam” er et fantastisk produkt til at highlighte og kaste lidt shine med… konsistensen er cremet og let smøre på med fingrene (Læs min guide til hvor du kan trylle med den henne HER). Der også den skønnest blush med bestående af 4 smukke nuancer…den er også så fin som en let øjenskygge og giver flot glød, samt shine. Sidst er der en gloss der garantere naturlige læber, med en snert af sommer.

Fås hos Sephora, Illum.

Der var også 3 vindere der skal have lækker makeup fra Ellis Faas og Untold Secretz ….

MettelineDitte/Marylins Closet Elise Søgaard

Stort tilykke til jer – send mig jeres adresser : ) Og stort tak fordi alle jer andre ville være med og sætter stor pris på hver kommentar og like fra hver én af jer – Stort cyberspace kram til jer.

I kan godt glæde jer til nogle fantastiske give away’s det næste stykke tid.

Dette indlæg blev udgivet i Benefit, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

3 svar til SOMETHING SUGARLICIOUS

 1. Maria Seidelin skriver:

  Tillykke til de heldige 🙂

 2. Linda skriver:

  Jeg har den æske og er vild med blushen især, jeg er dog ikke så begejstret for high beam som er lidt svær at arbejde med synes jeg.

 3. Pia Hansen skriver:

  tillykke til de meget heldige 🙂

  sikken da en masse skønne lækkerier du viser frem 🙂