SHE MADE MY “HAIR” DAY….

Det er ikke tit jeg kaster mig selv på bloggen og det er heller ikke meningen jeg vil kede jer med billeder af MIG, men må vise jeg et fedt tip til hårstylingen jeg fik i sidste uge, da jeg var forbi Ofia. Og det er ikke tit jeg kommer forbi frisøren… da jeg ikke får farvet hår og selv ofte plejer at klippe mit hår efter husbehov. Nårh ja, så er jeg vist også lidt kræsen med hvem der får lov til at sætte en saks i mit hår!

Men for at få lidt “mig” tid bestilte jeg en tid hos en af Danmarks dygtigste frisører.. 100 % selvforkælelse.

Jeg synes altid jeg styler mit hår bedst selv, men med en føntørring med børste og en styler på enderne med”the california curl” style – (lige som Ofia’s kollega viser HER)… så var jeg hår-GLAD. Og det er ikke for sjovt at Ofia kan finde ud af det med at style hår…hun er nemlig med på ghd’s kreative team.

Og hende HER er også meget glad for Ofia’s tryllerier.

Gør din frisør dig hår-glad?

Dette indlæg blev udgivet i Frisør Ofia, HAIR, hairstyling. Bogmærk permalinket.

3 svar til SHE MADE MY “HAIR” DAY….

  1. Anette skriver:

    Vi vil ALTID gerne se dig på bloggen kære miss Jo. Og smuk finish.

  2. Jasmina skriver:

    Du har simpelthen det lækreste hår Jo, og det er virkelig flot med de fine ‘curls’ i enderne – meget diskret.

  3. Louise T. skriver:

    Hvor er du smuk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.