FALL MAKEUP FAVOURITES

I skal ikke snydes for mine efterårs favoritterne! Der er blevet testet makeup på job og hjemme og her er nogle de produkter jeg er blevet ret vild med:

1. Benefit – They’re Real, en fantastisk mascara der giver hele svineriet og rigtig god holdbarhed. Fås bl.a. hos Sephora. Hvis du er mascara-fanatic lige som jeg… så prøv denne her.

2. Loreal’s nye BB cream og jeg er SÅ viiiiild med den. Har du mod på at prøve en BB cream, så prøv den.

3. Min nye favorit øjenskygge fra Yves Rocher i lila nuancer uden at være for lila… jeg har faktisk altid være sådan lidt anti lila, meeeen denne her er lige i skabet. Og med hensyn til kvalitet, så er den helt i top.

4. Respectissime soft eye pencil i brun fra La Roche Posay, som jeg næsten bruger til de fleste bryn pt. Jeg kommer en masse farve på håndryggen, tager derefter en rundbørste og gnider al farven på børsten. Så farver jeg herefter brynene med børste… flot og meget naturligt, samt en god all-round farve til de fleste bryn. Perfekt til liner, også på den våde kant.

5. Denne her Lip Tint fra e.l.f. cosmetics har siddet på mine læber siden jeg fik dem fra over en uge siden. Det er hindbærfarvet jeg er solgt over, men bliver nød til at købe resten. De holder SÅ godt og SÅ lette at komme på… minder mig lidt om en tusch.

6. Ciaté… de hotteste lak lige nu og i farven Cabarat, kan love for der bliver lagt mærke til neglene med denne her på… smuk efterårsfarve.

7. Sensai blush til prikken over i’et… smukke rosa kinder som giver ungdommens glød tilbage i mine trætte “mor”kinder.

Hvad er dine efterårs favoritter??

Husk den vilde konkurrence HER og få fyldt op på accessories kontoen HER – Ses vi senere til lidt lidt backstage med “Vild med dans”?

Dette indlæg blev udgivet i BB Creams, Benefit, blush, e.l.f. cosmetics, liner, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

2 svar til FALL MAKEUP FAVOURITES

  1. nuria skriver:

    vil så gerne have fingrene i de lip tints fra elf, men de er udsolgt i alle farver og har været de er par dage 🙁

    • Jo's skriver:

      Vi må holde godt øje med deres shop… jeg skal nemlig også have nogle flere: ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.