WHAT’S UP?!

Håber i har haft en skøøøøn weekend?! I dag får I lidt blandede billeder fra den sidste uges tid…

1. Et af mine favorit tøjmærker er Custommade og i sidste uge ramte jeg deres lagersalg for første gang…Orv manner, det var jo SÅ godt og skal helt sikkert med næste gang : ) Jeg så det på deres Facebook side. Kender du nogle gode lagersalg?

2. Har lavet Chanel negle på en kunde.. det er virkelig fedt. Måske jeg skal lave en DIY på bloggen?!

3. Var på det sjoveste shoot nogensinde i fredags, men nogle meget specielle og fine herrer… kan I gætte hvem det er?

4. Jeg har købt en makeup kuffert jeg længe har ønsket mig… En Züca på hjul, så jeg ikke skal slæbe mit i stykker når jeg arbejder! Har jo voldsomt mange produkter og andet grej jeg skal have med mig på hvert job. Fandt den lige HER på en af de mest spændende og inspirerende webshops for en beauty nørd som mig.

5. Er solgt! Vild efter!.. Og må arbejde med disse super lækre produkter fra Ellis Faas. Glæder mig til at anmelde nogle af produkterne på bloggen og indtil videre kan du lure på lækkerierne HER.

6. Sælger mit Canon eos 550 D og et 50 mm Canon objektiv til 3800 kr. Der er stadig 8 mds garanti tilbage og en kvittering, så hvis du eller du kender én der kunne været interesseret så send mig en mail: makeupartist(at)email.dk

7. Smukke Mette som er en af mine faste kunder. Jeg var så heldig at få lov til at makeuppe og sætte hår på hende til en helt særlig anledning.

8. Jeg har fået lakeret negle med Ciaté i farven “Caberat”… Jeg er SÅÅÅÅ vild med de lakke. Og den lille sløjfe gør den er fin at have stående fremme på badeværelset.

9. Sluttede arbejdsugen af i lørdags, hvor jeg sammen med Emilie fra e.l.f. cosmetics, TREsemmé’s dygtige crew, samt Magasinet Bazar makeuppede til Designers Forum på Frederiksberg.. det var skisme hyggeligt : )

Og hvis du kunne tænke dig at møde mig på Femina Messen på lørdag i Forum og få lagt en airbrush makeup eksklusivt, samt få din egen airbrush startkit… så se hvordan HER.

Dette indlæg blev udgivet i EXTRA. Bogmærk permalinket.

2 svar til WHAT’S UP?!

  1. Tina Irene Povlsen skriver:

    Woow – Hot beautystuff – Glæder mig kun til dine blogspots og anmeldelser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.