MY FALL SKIN FIX

Jeg ved ikke med jer, men min hud er så sart her hvor efteråret rigtig er sat i gang… jeg kan mærke hvordan min hud bare bliver mere og mere tør, irriteret og let kløende. Kort sagt så reagere min hud på det omskiftelige vejr ret stærkt.

Så jeg har været i gang med at ruste mig tidligt i år for at slippe for symptomerne og det hjælpe helt fantastisk.

1. Tidligere har jeg jo skrevet om min store begejstring for Bioeffect – EFG Serummet (læs mere HER). Der kom for et par måneder siden et skud til på stammen “Bioeffect Body Intensive” som virker opstrammende, fugtgivende, samt ensarter hudens overflade. Selvom tanken om et par dråber at serummet til hver kropsdel virkede lidt vanvittigt og jeg allerede havde set tørheden på hele kroppen nærme sig, så tog jeg godt nok fejl. Min krop virker gennemfugtet og rigtig blød. Uhhh, det kan jeg altså godt få permanent hang til – 75 ml til 725 kr hos Complete Me

2. Produktet der redder min hovedbund hver gang! Jeg har møghamrende sart hovedbund..så det sagt! Og hvis der er en ting min hovedbund går helt amok over, så er det virkelig skiftet fra sommer til efterår. Davines Purifying Anti-Dandruff Shampoo den har klaret skærerne for mig de sidste 5-6 års tid og kan slet ikke leve uden. (læs evt. hvad jeg også har skrevet om produktet HER) 250 ml til ca 190 kr.

3. Jeg er i gang med at teste den lækreste hudpleje serie til ansigtet og dette er en af produkterne jeg er blevet helt vild med. Produkterne hedder iS Innovative Skincare og jeg er vild med dagcremen her Protective Moisturizer SPF 15, som holder min hud gennemfugtet hele dagen.

4. Kyoku Lip Fuel (for men) med advocado olie, grøn the og pebermynte, indeholder også spf 15. Den dufter skønt og frisk og bare fordi det er til mænd, så er den også fantastisk til kvinder. Mine læber begynder også at skrige på extra fugt og ved om bare et par måneder, så har jeg rosin læber… så nu forebygger jeg! Kyoku er et japansk hudpleje brand udviklet til mænd og SÅ hot… så hvis du vil læse mere om produkterne er det kun et klik væk… Kyoku. Fås hos made4men.dk til 95 kr eller nærmeste forhandler 27340234.

5. Denne her til håret har jeg jo “name-droppet” på bloggen for ikke længe siden lige HER, men det bliver den absolut ikke mindre fantastisk af. Faktisk har den ikke været uden for syne siden jeg fik fingre i den.. bruger den dagligt i tørt og vådt hår. Håret bliver også påvirket af vejrskiftet, så hvorfor ikke beskytte og forebygge med det samme?! 150 ml til 245 kr lige HER.

Har du sat ind mod efterårs kulden? Og hvad anbefaler du?

VIND HER OG HER!

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/HAIR, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

4 svar til MY FALL SKIN FIX

 1. Pernille Aaby skriver:

  Jeg kan helt klart også anbefale Treatment 1 – den virker jo rent faktisk! 😉

 2. Baysen skriver:

  Jeg er ret glad for min prøve på Treatment 1, som nærmer sig bunden 🙁 Så jeg ærgrer mig over, at det er lidt småt med pengene pt, for den er virkelig god!
  Jeg kan i øvrigt anbefale PPs Repair Cream som natcreme. Jeg har kombineret hud, men den fungerer alligevel fantastisk! Jeg har så fin og gennemfugtet hud, når jeg vågner om morgenen 😉 I modsætning til mange andre fede/meget fugtgivende cremer får jeg ikke bumser eller tilstoppede porer, til gengæld virker det faktisk til, at den har en beroligende effekt på min hud. Så den er virkelig et hit! Ville faktisk ønske, at jeg kunne bruge den om dagen også, men der er den alligevel for fedtende til mig.

  Hvor køber du iøvrigt Kyoku Lip Fuel? På den hjemmeside du linker til? Eller findes den i DK??

 3. Jo's skriver:

  Hold øje med PP’s fb side, tror altså de har nogle tilbud ind i mellem : ) Jeg æææælsker også deres repair cream… jeg bruger den på tørre kinder, men også i tørre spidser : ) Men det er da sådan en god idé som natcreme.. det skal prøves :))) Der er info på lip fuel nu i indlægget – Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.