HAR DU VUNDET??

Så er det endelig blevet fredag og jeg smutter på Femina Messen i morgen og airbrusher. Der var ca 50 af jer der tog imod tilbuddet om gratis billetter til Messen i dag, som slog dørene op for knap to timer siden. Men håber også at se nogle af jer i morgen på Messen i morgen : )

Jeg håber rigtig meget at Maria Jensen har lyst til at smutte forbi Messen i morgen kl 10 og hente sit Dinair Airbrush Kit, samt få en makeover… stort tillykke : ) Send mig en mail!

Og tillykke til Camilla Michelsen og Marie Brandt – send mig jeres adresser, så I kan komme i gang med jeres nye airbrush : )

Som altid ville jeg jo gerne have der var en præmie til jer alle, men i næste uge er der mulighed igen for, at vinde noget der er mindst lige så lækkert. Så feeeedt I gider læse med på min lille skønhedsblog… IT MEANS A LOT : )

 SKØN FREDAG TIL ALLE JER SØDE LÆSERE

Der er eksklusivt tilbud på et airbrush kit hvis du kigger forbi messen denne weekend!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 svar til HAR DU VUNDET??

 1. Pia Hansen skriver:

  tillykke alle 3 🙂 Nøj hvor er jeg misundelig på den gode måde – glæder mgi på jeres vegne 🙂

 2. Camilla M skriver:

  JA, JEG HAR VUNDET! HURRAAHH!!

  Sender fluks en mail:-)

  Kh Camilla

 3. Pingback: VILD MED DANS BACKSTAGE | Jo's Makeup Blog

 4. Marie Brandt skriver:

  Jeg har også vundet! Det er mega fedt :-j

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.